blake Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 jest pip https://i.imgur.com/rlENI.png kaska na 100% jutro w dobrych bankach (mbanki,pko itp) Haha, fajnie kwote ukryłeś Dobrze że do mnie idzie 4 cyfrowa "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 U elitepremiuma 5 cyfrowa, tylko przecinek się wdarł niechcąco Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Panowie dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach (ale je mają) Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotes Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) A u mnie pierwszy raz się zdarzyło, że kwota za ostatni miesiąc jest mniejsza od ostatniej płatności zawsze odejmowali a tym razem jestem na plus Edytowane 25 Października 2012 przez yotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 chyba po południu wejdą przelewy Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Płatność wydana Kurs wymiany 1 : 4,153 na koncie pojawią się pewnie przy popołudniowym elixirze. Kurs będzie raczej z okolic 26 września i ja spodziewam się kilku groszy więcej tj. okolice 4,14 Zgadłeś. Edytowane 25 Października 2012 przez mateo32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiaSz Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Ładny kurs:-) Przyznam się że spodziewałam się trochę niższego:-) W mBanku jeszcze nie doszła kasa, pewnie będzie wieczorem dopiero. Edytowane 25 Października 2012 przez AsiaSz Kurs angielskiego <-- za darmo! :-) English lernen online CAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Inteligo - jest przelew! Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No w mbanku nie ma, ale te przelewy to oni ręcznie księgują i jak do 16 nie będzie to dopiero jutro. Chociaż mam nadzieje że będzie. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jak to ręcznie? Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No ręcznie, przelew już jest w banku, sprawdzają czy dane właściciela się zgadzają i dopiero wtedy zatwierdzają przelew i jest na koncie. Wszystkie przelewy zza granicy tak przychodzą, tylko krajowe idą po samym numerze konta bez weryfikacji odbiorcy (chociaż jeszcze 10 lat temu tez weryfikowali nawet krajowe). "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Czyli zagranicznych przelewów nie dotyczą sesje elixir?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vortex Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No ręcznie, przelew już jest w banku, sprawdzają czy dane właściciela się zgadzają i dopiero wtedy zatwierdzają przelew i jest na koncie. Wszystkie przelewy zza granicy tak przychodzą, tylko krajowe idą po samym numerze konta bez weryfikacji odbiorcy (chociaż jeszcze 10 lat temu tez weryfikowali nawet krajowe). Bzdury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Czyli zagranicznych przelewów nie dotyczą sesje elixir?? Nie dotyczą Bzdury! Zadzwoń do banku i się dowiedz a nie pisz bzdur, albo wpisz sobie w ustawieniach adsense inne imię i nazwisko do przelewów - wtedy będziesz mógł zabierać głos. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elitepremium Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Mbank jeszcze niema moze za 1min bedzie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi