OceanFire Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jak PIP-u nie było ;] Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszx Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Zawsze miałem przelew 21, a dziś już 24 i nic... w adsense jest napisane- 21 wrz Trwa realizacja płatności automatycznej: Polecenie zapłaty . Ile to może jeszcze trwać ? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 @tadeuszx to ty masz juz PIP? Bo u mnie jeszcze nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszx Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) No mam, ile trwa PIP? Edytowane 24 Września 2012 przez tadeuszx multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiaSz Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 U mnie też nie ma jeszcze PIP. Kurs angielskiego <-- za darmo! :-) English lernen online CAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikrusek5 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Pierwsze PiP-y poszły, Indie już są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszx Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Powiedzcie mi co to znaczy wogóle PIP? Czy Wy wtym miesiącu musieliście podaać jakiej ibany? https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=pl&answer=2569265 Bo miałem komunikat że jest jakaś aktualizacja , ale wydaje mi się że ja podawałem im IBAN i BIC przy zakładaniu adsense... Dziwne bo w historii za ten miesiąc u mnie jest napisane od kliku dni: 21 wrz Trwa realizacja płatności automatycznej: Polecenie zapłaty . Oco chodzi? Edytowane 24 Września 2012 przez tadeuszx multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikrusek5 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Nie, nie podajesz żadnych nr typu IBAN, podajesz zwykły nr konta. Płatności są dokonywane przez polskiego pośrednika, z Polskiego banku. PIP to Payment in progres, czyli płatność w toku, pokaże Ci się w historii płatności wówczas gdy dyspozycja zostanie przekazana polskiemu pośrednikowi, w tym miesiącu najprawdopodobniej dziś w nocy. Od tego momentu mija zazwyczaj kilkanaście godzin do czasu aż znajdą się na twoim koncie. Edytowane 24 Września 2012 przez Mikrusek5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 PLnumerkonta = iban o ile pamiętam Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszx Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Więc aktualizowaliście coś w tym miesiącu? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Nikt nic nie aktualizował... Może masz jakieś konto zarejestrowane na inny kraj skoro mówisz że już masz PIP, bo w Polsce chyba nadal cisza... No bynajmniej u mnie, i u kolegi też, co mnie martwi bo zaczyna wszystko wskazywać że payment in progress zaświeci się jutro a kasa na koncie po jutrze... szkoda ludzie czekają, a o mnie nie wspomnę. A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikrusek5 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jeśli ustawiałeś nowe konto to pewni czekasz na wpłatę "kontrolną" po jej otrzymaniu musisz wpisać dokładną sumę przelewu, dopiero wówczas będzie możliwe przesłanie płatności na to konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronuś Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Coś jest na rzeczy z tą płatnością automatyczną, bo niemiaszki na forum adsense piszą o tym samym Bronuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszx Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Trzeba czekać znaczy się Edytowane 24 Września 2012 przez tadeuszx multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Konto i przewalutowanie u mnie ok doszło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi