drakerc Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Są juz pierwsze pipy - w Indiach, Egipcie i gdzieś w Europie według digitalpoint, więc pewnie kaska jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikrusek5 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 A moim oczom 10 min temu ukazała się wielka PiPa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelx1988 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 U mnie niestety i znajomego nadal nie czekamy czekamy, czyżby znów o 0:25 jak to G lubi ost. zaskakiwac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakerc Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 ja też nie mam pipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Dziwne ze w krajach 3ciego swiata sa PiPy wczesniej niz w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Dziwne ze w krajach 3ciego swiata sa PiPy wczesniej niz w Europie. Ostatni bedą pierwszymi. PiPa brak. U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Optymistycznie zakładam, że dziś wieczorem będzie PIP, a jutro kasa na koncie Bizland katalog firm. Wymienię się wpisami (kodami) do katalogów. Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakerc Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Dziwi mnie to, że niektórzy już mają PIPy - nawet na Digitalpoincie piszą, że dana osoba z danego kraju ma, a jego znajomy już nie. U nas to samo - Mikrusek chwalił się, że ujrzał pipkę, ja nadal jej nie mam. No nic, trzeba czekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To zależy też jaka forma płatności, w Polsce PIP jeszcze nie ma a że sobie tak piszą to inna sprawa kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikrusek5 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 (edytowane) Szczerze przyznam że pierwszy raz mam coś takiego PIPa od wczoraj a kasy brak Zawsze wchodziło w następny dzień po pipie. Google testuje nowy algorytm wypłat Może jakieś pozycjonowanie na liście wypłat trzeba będzie zamówić ? Edytowane 26 Lipca 2011 przez Mikrusek5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelx1988 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Godzina 16:30 - nadal brak... mmm... może święto jakieś dziś lub wczoraj ? dzień bez stanika ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 jest pip:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelx1988 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 potwierdzam u mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mprojekt Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 I u mnie też jest PIP-a Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow_no Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Potwierdzam:) Jutro powinno być na koncie. Sklep VATS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi