hooli Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 To zaczynamy zabawę Na moje oko i zgodnie z pewnym rozumowaniem, obstawiam PIP 24/25, a kasa do piątku na koncie ) spójrzcie, że istnieje pewna zgodność w ostatnich miesiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Kasa w piątek W czwartek PIP boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja stawiam że kasa będzie dopiero w poniedziałek (29) Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) MI się wydaje, żę to musi być jakoś usystematyzowane, nie wysyłają kasy kiedy im sie podoba, mają wyznaczone terminy. P.S. rok temu z grudniowymi płatnościami były problemy, parę osób dostało kasę dopiero po nowym roku... Edytowane 23 Listopada 2010 przez hooli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zobaczymy ja Google okaże się łaskawe (w co wątpię) to 25 PIP a 26 kasa. Obawiam się jednak, że PIP będzie dopiero 26go a kasa po weekendzie. Pożyjemy zobaczymy Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Nikt nic nie pisze, ale ruszyly platnosci wlasnie, nie wiem czy u nas wejdzie dzisiaj w nocy, czy jutro, ale w piątek kasa na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 I wszyscy zadowoleni boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Czy ja wiem czy tak szybko dostaniemy kase:) Gdzie się sprawdza PIP bo szukam i nie widzę (może źle szukam). (Moja pierwsza wypłata) Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Moje konto - historia płatności A na świecie, żeby być na bieżąco - https://forums.digitalpoint.com/showthread....=5#post15348355 kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 To ja nie wiem jak wy ale u mnie jeszcze nie ma PIP Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Spokojnie, będzie lada dzień kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 wieczorem wleci PiP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Heh u mnie tez jeszcze nic, a potrzebuje kasy na drap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swirus Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 "Wysłanie płatności zaplanowano na 30 bieżącego miesiąca." przynajmniej tak u mnie pisze... Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matematyk Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie macie opóźnień od wczoraj z naliczaniem wyświetleń i klików? Mam wrażenie, że dane są opóźnione o kilka godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi