rasper1992 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 jak myślicie kiedy będzie pip i wg jakiego kursu euro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrium Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 PiP 25 lub 28 będzie pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Moja szklana kula mówi, że będzie 28 czerwca i kurs 4,00 - no chyba, że będzie wałek jak miesiąc temu... Edytowane 20 Czerwca 2010 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasper1992 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) chyba mamy pip Edytowane 23 Czerwca 2010 przez rasper1992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrium Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 jest PiP na 23 czerwca! Czyli dziś kasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Załadowałem sie na konto, ale nie spodziewałem sie tak predko kasy, myslalem, ze piatek/poniedzialek. Inna kwestia mam na koncie: Saldo na koniec: maj Abb,cc € cze 23 Płatność w toku abb,cc € w sensie kwota z konca maja rozni sie z kwota platnosci, jak to mozliwe? Roznica to okolo 40$, albo cos przeoczylem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 jestem mile zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To za ile można się spodziewać przelewu na koncie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 https://www.money.pl/banki/elixir/ tu masz nazwy banku i godziny sesji przychodzących, dolicz ok 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To za ile można się spodziewać przelewu na koncie ? Jeśli chodzi Ci o dzień, to dzisiaj. Godziny masz w linku w poście powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Kto na inteligo juz dostal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrium Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) mBanku dalej nie ma - czyżby znowu sesja przelewów się opóźniła... najpóźniej do 13 powinny być. Edytowane 24 Czerwca 2010 przez natrium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Pewnie będą po 15 jak kiedyś. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrium Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Na to wygląda, że jednak z drugiej transzy będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ale to dziwne, bo nigdy się nie spotkałem z spóźnieniem mbanku, jeśli inne banki nie dostały, a rano zawsze część dostała, to szook w krok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi