davidsss Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 do tego ten temat sluży, aby wypłakać swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Pipu dalej nie ma... Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidsss Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Po prostu widać, ze z kazdym miesiacem robi sie coraz gorzej... Nie zdziwie sie jak pod koniec roku zrobią platnosci co 2 lub 3 miesiace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Google popełniło błąd, że wypłacało czasami 24. Trzeba było od początku wypłacać ostatniego dnia miesiąca i by nie było płaczu, że Google schodzi na psy, że za chwile przestanie wypłacać regularnie... To tak jak dać żebrakowi 2 złote, a on się zapyta czy masz jeszcze zamiast powiedzieć dziękuje. Tak samo jest z Google i jego wcześniejszymi przelewami. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidsss Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Google juz dawno spadlo na psy i nie chodzi tutaj o przelewy. Ps: Jeszcze raz podkreslam. Temacik słuzy do POPŁAKANIA..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Kasy na koncie nie ma, PiPu nie ma... Tylko się upić... Ale za co D: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macis Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ci co pisali, że dzisiaj będzie wypłata powinni się podać do dymisji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ja proponuję jakieś głosowanie nad wotum nieufności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidsss Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Zobaczcie sami: https://forums.digitalpoint.com/showthread....8476&page=5 Podobno nie maja jeszcze wyplaty w Pakistanie. To chyba wszystko przez ten weekend. My mozemy miec PiP dopiero jutro w nocy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackDaniels Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dla strachusi u mnie Płatność w toku Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 true..... fajne-gry dla każdego | wrzuć materiał na-fejsa.pl | midaslex.pl - odszkodowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 U mnie też no to kasiura dzis o 18 lub jutro rano Troche mi sie nazbierało tych dolców ale po kursie 2.05 i tak niema co sie cieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidsss Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dziwne ze macie platnosc w toku bo ja nie mam. Jak mozemy dostac szybciej kase od Pakistanu i innych państw jak zawsze dostajemy po nich 1 lub 2 dni pozniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 "lip 29 Płatność w toku " tekst skopiowany z historii Jutro kasa bedzie bez obaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackDaniels Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Nie jestem jezus tylko Jack wiec nei wiem jak to możliwe ale u mnei PIP w całej okazałości i jak widac nie tylko u mnie Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi