mazzaq Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Na Inteligo już siedzi https://tobias-hanhart.de/ https://www.hildesheimfirma.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dzisiaj ludzi bardziej się algorytmem przejmują niż cieszą z wypłaty. Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ale kiedyś ludzie pisali w tym temacie. " yeah - 2000 euro w tym miesiacu " Natomiast teraz nikt sie nie chce pochwalić ;d. I słusznie ;p Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 jest kapusta. ALe co musze powiedzieć chlopaki, to ze coraz mniej się interesuje kursem. Po co sie stresować jak i tak wpadnie tyle ile ma wpasc i nei mamy na to wpływu.... Ważne że sianko jest, fakturka vat leci i czekamy na następny miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronuś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ale kiedyś ludzie pisali w tym temacie." yeah - 2000 euro w tym miesiacu " Natomiast teraz nikt sie nie chce pochwalić ;d. I słusznie ;p A już myślałem, że chcesz odnowić dawną tradycję ... Były takie "zwierzenia"? Co by nie pisać 2k € to nie w kij dmuchał. Bronuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Obstawiamy PIP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Spokojnie, jeszcze z tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ten tydzień czy następny ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja obstawiam, że w pt będzie PIP, a w poniedziałek przelew Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Do piatku kasa na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Oby Panowie oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja również myślę że w piątek kasa będzie na koncie Noclegi nad morzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Poniedziałek/Wtorek Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Jest już PIP w Maroco, Indii, Egipcie, powinien być dziś u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Trafiony zatopiony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi