kadzielawski Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Na róznych opcjach Google się nie znam, ale to mnie zaskoczyło. Ciekawe ile jeszcze takich funkcji Googiel na: https://g2p.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ciekawe ile jeszcze takich funkcji Googiel na:g2p.org Te szukanie muzy to chyba, żywcem przeniesione z booka "google hack". To wszystko polega na umiejętnym użyciu znanych operatorów. Tylko, że przeważnie nikt się tym nie bawi a jak ktoś się za często bawi to czasowy banik w google murowany. Lepiej używać proxy... Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ale ciakwe to jest, wiecie gdzie można znaleźć inne buki na google ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Zapoznanie sie z operatorami ulatwia zycie i oszczedza czas :-) ja podobnie szukam programow/warezu na rapidshare jak chce cos zassac naprawde szybko nawet myslalem zeby na jednej ze stron sobie automatycznie pobierac obrazki z image google bo przy dobrze generowanych zapytaniach zwracaja z bardzo duza dokladnoscia to co mnie interesuje (np artyste, aktora, konkretny model telefonu, samochodu itp Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.