mefjiu Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam posiadam pewien serwis pozycjonuję go na kilka fraz jedno jest dość mocno oblegane przez konkurencje na 25 mld wyników jestem w czołówce 1 strony. Likuję je dość równomiernie nie dodaje do katalogów. I dostaje co jakiś czas filtr na 3 dni w google tylko i wyłącznie na te słowo kluczowe reszta jest bez zmian. Czym to może być spowodowane ? To już tak nie pierwszy raz ale któryś z kolei. spotkał się ktoś z czymś podobnym. Strona po 3 dniach wraca i niby wszystko jest cacy Proszę o wszelkie rady sugestie oraz propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsb Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Google często 'miesza' trzeba być cierpliwym, linkuj dalej pozycja się napewno ustabilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefjiu Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 za każdym takim filtrem pozycja rośnie szkoda tylko ze tym 3 dniowym filtrze zarobek spadam o 100% mam nadzieje ze nie będzie tak ze google daje mi filtry za gdy dojdę na 1 miejsce wywali mnie ogóle heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maritos Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 google daje mi filtry za gdy dojdę na 1 miejsce wywali mnie ogóle heh heheh wtedy to ci zarobek spaenie o 10000% ehhehe Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam posiadam pewien serwis pozycjonuję go na kilka fraz jedno jest dość mocno oblegane przez konkurencje na 25 mld wyników jestem w czołówce 1 strony.[...] Na 25 miliardów wyników to powiedziałabym nawet, że bardziej niż mocno oblegane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanchez Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 No wynik niezly pewnie nie zdradzisz witryny !!! chodz moglbys podac jaka to wersja PL czy ENG. ? a moze warto sie zastanowic nad reklama linku w Google AdWords i zobaczyc co sie bedzie dzialo ! az jestem ciekaw takiej rozgrywki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefjiu Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Tej witryny wam nie zdradzę przykro mi mogę jedynie powiedzieć ze jest to strona w pełni polska ale witryna w moim podpisie a dokładnie smsek.info ma jeszcze lepszą pozycje w G na słowo "sms" znajduje się na 3 podstronie na 334 mld a jako tako jak się tym bawiłem była ona na 1 podstronie na samym dole. Wiec te 25 mld to nie jest aż tak dużo jak się mogło by wydawać. a moze warto sie zastanowic nad reklama linku w Google AdWords i zobaczyc co sie bedzie dzialo ! az jestem ciekaw takiej rozgrywki... Tego nie rozumiem co mas zna myśli ? A przy okazji strasznie odbiegamy od tematu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefjiu Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Chciałbym, coś wyprostować bo źle napisałem pisząc mld nie miałem na myśli miliardów tylko miliony sorki czyli 25 000 000 Głupia pomyłka heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 czasami stara domena, która kiedyś dostała filtra jest wrażliwa na updaty. sprawdz czy ten 3 dniowy filtr nie występuje podczas updatu. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefjiu Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Tak występuje podczas uptade bo strona zawsze zwiększa swoja pozycje po takim filtrze. w tym problem ze ta domena ma 3-4 miesiące :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 no masz wykrywacz updatów, nic na to nie poradzisz Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jimmi, jemu chyba chodziło o update serpów dla swojej domeny Tak występuje podczas uptade bo strona zawsze zwiększa swoja pozycje po takim filtrze Czteromiesięczna domena mogłaby wykryć max 1 update "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanchez Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Latalo mi o to ze jesli tak ci skacze i zalezy ci na tym wysokim miejscu strony w google to za kase zarobiona z witryny w czasie gdy domena jest wysoko ma sie rozumiec wykup pozycje z boku czy u gory i po problemie w razie spadniecia i liczy sie abys byl jak najdluzej bo wtedy ludzie beda widziec twoj serwis no i potem mozesz liczyc na powrot ktory zaowocuje stala ogladalnoscia proste jak drut ale ty chyba o tym wiesz :-)... Pozdro i fajna domena :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ja już te 3 dni traktuje jako pewnik, wczoraj wyrzuciło mi dwie strony główne z cache, myślę, że w nocy z poniedziałku na wtorek wrócą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.