spider334 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam mam pytanie. Pododawałem stronę do katalogów, dmoz, i wielu innych. Czekam już chybaz m-c a strona ani rusz w google. Kiedy wpiszę w google link:domena nie ma żadnego linku. Ile trzeba czekać żeby linki zostały zarejestrowane. W sumie jestem początkujący i może coś źle zrobiłem ale nie wydaje mi się. Gdyby ktoś był tak dobry i po krótce napisał coś o tym był bym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Powtarzane setki razy... Sprawdzaj w MSN.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 dokładnie tak. msn yahoo google przekłamuje nie masz dobrych wyników na to zapytanie. zamykam temat. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.