zerocool Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 No dobra, sam się z sobą nie zgadzam wódkę się tu pije co jakiś czas. Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agtile Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 A poważnie, podejrzewam, że tu ludzie nie przyszli po to by się zapoznawać, tylko zarabiać pieniądze.Pozycjonowanie to nie szkoła w której poznajesz kolegów i pijesz wódkę, tylko zwykły biznes. Trzeba te dwie rzeczy od siebie oddzielać. Nie zapomnijmy ze sa tu (PiO) tez tacy dla ktorych (na szczescie ) "pozycjonowanie" to hobby a na chleb zarabiaja siedzac plecami do komputera. seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Macie rację, to nie miejsce na osobiste wycieczki. Nie ma się co kumplować, bo jeden kopie dołki pod drugim - wszak wszyscy robimy mniej więcej w tej samej branży. Ale Franek mnie zmęczył swoją akcją "Nie blokuje reklam". To mentalność Kalego: Kali robi świństwo - dobrze. Kalemu zrobili świństwo - nie dobrze. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 No cóż nie lubię ludzi którzy podchodzą do życia w sposób ujęty słowami "biznes is biznes". Dla mnie tacy ludzie nie są warci mojej uwagi. Wolę podejście "win and win" gdzie klient jest zadowolony z moich usług i ja jestem zadowolony z tego że go pozycjonuje. A propo etyki to co ciekawe czasem to nie my łamiemy regulaminy wyszukiwaek jako małe firmy seo tylko Ci duży gracze jak np Ogicom umieszczający ukryte linki na stronach klientów. Co do kradzieży treści, ukrywania linków, spamowania na stronie klienta to są to działania nieetyczne na które klient z reguły nie wyraża zgody (chyba że wyraża to już inna bajka ) https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ale Franek mnie zmęczył swoją akcją Gdybyś był choć trochę bystry poznałbyś prawdziwy cel tego zamieszania. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Gdybyś był choć trochę bystry poznałbyś prawdziwy cel tego zamieszania. Och, mówiłem już - podziwiam Cię za to, że potrafisz szybko sprawić, że "cały" internet o Tobie mówi. Tylko ciśnienie trochę mi podskoczyło... pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 na szczęście admini tego forum nie zajmują się pozycjonowaniem zawodowo a więc tak 1. certyfikaty to - zabieg czysto marketingowy - IAB dobrze o tym wie i chcą na nich robić kasę - jak powstaną jakieś to od razu będzie pełno innych certyfikatów, każdy ma drukarkę 2. To co pisze mrtn w zasadzie można streścić jednym zdaniem pod którym się podpisuje Jest etyka w biznesie i nie wolno robić klientów w balona, a nie jest to samo co etyczne czy nie etyczne SEO Mrtn jest przeciwny praktykom, które ogólnie można by było podciągnąć pod kradzież, wykorzystanie niezgodnie z licencją czyjejś własności i wprowadzanie z premedytacją w błąd (doorway do czegoś innego, pozycjonowanie strony np. o erotyce na zabawki dla dzieci) cała reszta jest tak bardzo szara że nie można jasno zdefiniować czy to jest etyczne czy nie. a tak ogólnie znowu się zaczyna bicie piany. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 na szczęście admini tego forum nie zajmują się pozycjonowaniem zawodowo twierdzenie nieprawdziwe :/ - reszta OK a już myślałem, że moje literówki uniemożliwają zrozumienie mojego przekazu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 prawdziwe tylko zależy od definicji "zawodowo" a Ty ją bardzo szeroko pojmujesz Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.