netelektryk Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Jaka jest wedlug was skutecznosc tego systemu? Ja sam w nim posiadam okolo 100.000 pkt i musze stwierdzic ze skutecznosc jest dosyc slaba Zero informacji o ilosci linkow itp itd Warto dla tych 5 linkow to trzymac na stronach? Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 nie. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 zależy na jakich stronach. Ja trzymam na śmietnikach. Linki z linkujpro są słabe ale to stałe linki STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 A wywalilem ten linkuj Sprawdze czy strony pojda ostro w dol :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekg Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Używam LINKUJ bardzo dobrze mi sie sprawdza do indeksacji stron tworzonych jako zaplecze. Do pozycjonowania jako takiego też go używam z bardzo dobrymi rezultatmi. Spro wskazówek dot. sposobu uzywania daja admini na ich forum. W przeciwieństwie do LINKOR'a... MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 linkuj wg mnie do niczego i nie warto linkujpro z uwagi ze linki stale to tak i do indeksacji sie nadaje. Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jakies czyszczenie w Linkuj Mam nadzieje ze pomoze w skutecznosci systemu Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Czy po zlikwidowaniu kodu do linkuj na stronie zostana odjete punkty z konta? Dziwne ale zalezy mi na tym aby byly one odejmowane po prostu ktos spoznia sie z platnoscia i nie mam zamiaru juz czekac. Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 tak i to dosyć szybko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 to piknie :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
var1at Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ceneo jest między innymi pozycjonowane w linkujpro.pl wg mnie system jest ok, ale jakoś tak punkty czasem potrafią zniknąć linkuj - narazie testuję i chyba będę miał po nim filtry google netsprint szukacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 linkuj - narazie testuję i chyba będę miał po nim filtry smile.gif hehehe ja przez linkuj.pl dostałem filtr na fraze ;P Człowiek zaczynał przygodę z systemami no i niestety skonczyło się dośc bolsnie ;D Filtr trzyma już ponad 8 miesiecy ;P Co do skuteczności to może być, wywindował mi kilka fraz na top1 Tyle że trzeba sporo punktów władować. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 sporo to znaczy ile 100 tys to moze 1-2 frazy wywinduje :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 około 35k na fraze :] Dla porównania w linkorze wystarczy około 17k Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Mich@ł, u ciebie każda stronka z podpisu ma tyle sajtu jak moje pól zaplecza, hehe:) https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.