Akolita Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Witam, Wszystkich od jakiegoś czasu przeglądam forum i czas już się zarejestrować. Jestem copywriterem, chodź nie kończyłem tzw. kursów. Posiadam ogólną wiedze techniczną zakresu wentylacji i klimatyzacji, elektroniki, budowy maszyn. Posiadam specjalistyczną zakresu wiedzy o człowieku: Psychologia, Terapia, Bodyworking ( praca z ciałem, masaż ) etc. Zajmuję się również SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzdw Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Witaj Od rolnika bez pośrednika Copywriter --> www.strefapisania.pl Gdzie kupić jajomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrask Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Siemka! Profesjonalny makijaż Łódź - https://oliwiaprzychodzka-makeup.pl/makijaz-lodz/ postaw na niebanalną metamorfozę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi