Piotr-crea Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam! Prosze sciagnac darmowy skrypt do automatycznej zamiany linkami. https://www.creakaz.com/link/zamiana.zip Bardzo prosty w obsludze, bardzo prosta konfiguracja. Otworz settings.php, zamien haslo i twoj URL (www.mojastron.pl) oraz adres mail, Otworz index.php, zamien URL na twoje a takze tekst ktory bedzie w linku. utworz folder np. /linki przez ftp i wyslij wszystko na ten folder, kazdy kto umiesci link do Ciebie, bedzie mogl zamienic sie z Toba. Mozna zobaczyc i sprawdzic jak chodzi tutaj: sprawdz! Tutaj mozna sciagnac Dobrego pozycjonowania! Piotrek Zamien sie automatycznie linkiem! Auto link Demo Oszczedzisz czasu, popatrz na stronke hotel Paris i rachat de credit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poison101 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 tak, a w sygnaturce tylko 3 linki a skrypt z pewnością przetestuje... \,,/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr-crea Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 tak, a w sygnaturce tylko 3 linki a skrypt z pewnością przetestuje... Czesc! Jest tylko jeden link w stopce. Nie zmuszam zostawic linkow, ale fajnie by bylo jezeli by link zostal... W kazdym razie, skrypt wam pomoze na 100%, ja uzywam na kazdych moich stronach i ludzie sie zamieniaja ze mna! Mam pomysl! Prosze kazdego kto uzywa tego skryptu sie zapisac na mojej stronie testowej aby inni mogli go latwo znalezc i linkowac do niego. Jezeli bedzie np. 20 uczestnikow, tyle bedzie mozna linkow zdobyc w automatyczny, szybki sposob! Dobrej zabawy! Zamien sie automatycznie linkiem! Auto link Demo Oszczedzisz czasu, popatrz na stronke hotel Paris i rachat de credit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poison101 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 chodziło mi o linki w podpisie na tym forum (regulamin) \,,/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr-crea Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 chodziło mi o linki w podpisie na tym forum (regulamin) Aha, No wlasnie wywalil mi jimmi! Ty mnie chyba podkablowales! Co do zamiany linkami, mozna pojsc na admin.php z haslem ktore mozna zamienic w settings.php i mozna sprawdzic czy link do Ciebie nadal stoi na stronach zamiany, jezeli nie, jedno klikniecie i juz zmazany! Jest na prawde super skrypt! Piotrek Zamien sie automatycznie linkiem! Auto link Demo Oszczedzisz czasu, popatrz na stronke hotel Paris i rachat de credit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 zaraz sprawdze:) https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.