sexwizytowka.pl Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Cóż, nie będe zbyt oryginalny jak powiem ze jestem tu nowy, i chcialem sie ze wszystkimi przywitac Pozdrawiam ekipe forum i uzytkownikow. Mam nadzieje ze dzieki wam naucze sie tu wielu przydatnych rzeczy, bo w chwili obecnej to cienko ze mna w tej dziedzinie Dobra dosc gadania, mialem sie tylko przywitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krix Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 czesc, witam Kwiaciarnia Poznań | Forum, kwiaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephzet Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mam nadzieje ze dzieki wam naucze sie tu wielu przydatnych rzeczy, bo w chwili obecnej to cienko ze mna w tej dziedzinie Z pewnością Witam! strony internetowe joomla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.