var1at Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 zapytanie site:domena.pl zapytanie site:www.domena.pl i niech mi ktoś teraz powie o co do diabła chodzi zrozpaczeniu nie ma konca... pozycjonowałem www.domena.pl google netsprint szukacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 2 różne adresy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 <a href="https://netmarket.net.pl... Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Skoro linki na swojej stronie masz bez www to czego sie spodziewales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dzedzej Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 a 301 jest? [edit] Eeee... lol, a mi wyindeksowalo www jak zrobiem redirect a w sitemap zaznaczylem preferowana bez www Portal komputerowy książki komputerowe - webmastering, biznes Forum IT - informatyka, komputery, technologie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
var1at Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 cholera nie zauwazylem ze wewnetrzne linkowanie takie jest no to sobie zalatwilem bo www.netma.... jeszcze 3 tyg temu było w google i pewnie banior za duplicate poleciał 301 nie było bedziemy pozycjonować bez www :> szkoda tylko tych pozycjii google netsprint szukacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Poleciała Ci strona główna co już było opisane, wróci za pare/set dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.