bioforge Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 witam ma ktoś serwer wirtualny w tej firmie i może się podzielić opinią? ceny maja przyzwoite i oferta też wygląda dobrze, a jak z niezawodnością itd; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xe41 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Posiadam u nich konto 1000GP , i jakoś mnie jeszcze nie zawiedli Tylko mają dziwne specyfikacje takie jak max user connections najczęściej nie pokrywające się z prawdą. Hosting mam u nich dopiero miesiąc, więc dużo zapewne do gadania nie mam , lecz jak narazie... i jak na początkowy stadium to możliwie.. Hacking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Również mam konto w OVH i narazie nie narzekam. Nie było przerw, szybkość zadowalająca - więcej nie wymagam zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Bardzo dobry hosting. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 też mam 1000GP od lipca chyba i jeszcze mnie nie zawiedli, żadnych przerw transfer OK searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek-_- Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 też mam 1000GP i wszystko jest w pożądku polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dest Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Mam u nich kilka kont od ponad roku i złego słowa o nich nie mogę powiedzieć. Bardzo dobre ceny świetne parametry hostingu, dobry support czego chcieć więcej. Polecam PowerLink 2007 OVH - Hosting - Solidny i tani hosting, Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendax Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 przylaczam sie powyzszych opinii. hostuje u nich od ponad roku. mam kilkanascie kont wirtualnych + dedyka. wszystko chodzi naprawde pieknie. w razie jakichkolwiek problemow swietny kontakt z supportem(czasem tylko ciezko w weekendy i swieta). jedynie z poczatku ciezko jest sie zorientowac w ich managerze... Fabryka Spamu - mój SEO-blog Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 U nich jedynym problemem jest baza danych, a dokładnie max connections, myślę że to wpływa na tak zadowalające pozostałe parametry tego hostingu. Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 a jak z serwerami dedykowanymi unich ? Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioforge Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 znalazłem pewną wadę tego hostingu, piszę bo może się komus przydać: "czy w przypadku serwera 90 PLAN, ma się dostęp do Crona aby można było ustawił uruchamianie skryptów o zadanym czasie?" "Istnieje taka możliwość, ale skrypty, które chce Pan dodać do zadań crona nie mogą odwoływać się do bazy danych." dla mnie to troche bez sensu; niestety taka opcja dyskwalifikuje ten hosting ze wzgledu na specyfike serwisu ktory mialem zamiar tam hostować; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Dedyki mają niezłe, oferty wirtualne też (poza wspomnianym limitem 10 jednoczesnych połączeń MySQL w 90Plan), ogólnie są otwarci na współpracę. Współpracuję z nimi od maja 2006 r. zarówno od strony dedyka (Xeon), a od 2 miesięcy 90Plan i jest OK. Chociaż sporym minusem jest duży czas aktualizacji zmian w wirtualce (czasem nawet do 24h...). Dodam jeszcze, że raz się pospieszyłem ze zmianą planu na wyższy, dokonałem przelewu od razu, ale się rozmyśliłem i nie robili problemów ze zwróceniem całej kwoty oraz przywróceniem pakietu na stary. Następnego dnia już miałem pieniądze. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Też mam u nich od niedawna serwer wirtualny i na razie nie narzekam. Wpisy Wodzirej Historia, religia, dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cxz Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 witamma ktoś serwer wirtualny w tej firmie i może się podzielić opinią? ceny maja przyzwoite i oferta też wygląda dobrze, a jak z niezawodnością itd; Mam dwa konta 1000GP i kilka domen. Wszystko działa bez problemu. Pozdrawiam, Cxz była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mam 2 konta 1000 gp i klika 60free bardzo dobry hosting, ale czasami wkurza autorski rewrite to chyba jedyny minus no może jeszcze mało intuicyjny panel administracyjny, ale pozatym wszystko ok. Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.