jamesisko Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Tylko jaki i gdzie? Zaraz mnie cholera.. nie powiem co zrobi - przewalilem wszystko - powylaczalem wszystko co mozliwe. i to samo.. nie wazne jaka przegladarka, to samo ciagle ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 A ja Panowie zarejestrowałem się w coop z rok temu, próbowałem dodać tam stronke, ale nie naliczyła mnie punktów i zostawiłem to. A potem często czytałem, że ciekawy system jest. Sam forum jaki fajny mają. Ten zielony. p.s. jamesisko, proś linka z refem:) hehe:) żartuje. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Czyli nie przymuja smietnikow tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ha kurna wiem co jest Probme sie zaczal i z innymi sajtami od czasu zakupu nortona - cholera ma filtracje na wszelkiego typu /ad- juz jest ok Ale kolejny problem - i nie wiem czy to tak jest czy to cos z now u mnie. Mam: Account not not yet activated. to ktos mi to aktywuje? bo w Setupie nie moge kodu sobie wygenerowac. W tym oknie co kiedys sie kod generowal mam tylko: Code Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 No to u mnie reklamy działają PS: Iloma punktami można zdziałać coś "poważniejszego" i jak radzicie "uważać" z tak silnym narzędziem. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Kuzwa.. przy wylaczonym firewalu udalo sie wygenerowac reklamy. Humm. tak dla porownania liczba punktow w granicach 130-150 tys to duzo.. malo z jednej domeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Duzy ma site ta domena za ktora dostales tyle pkt ?Angojezyczna strona ? Pytam bo jestem ciekaw na co ten system najbardziej zwraca uwage przy przydzielaniu punktow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Kuzwa.. przy wylaczonym firewalu udalo sie wygenerowac reklamy.Humm. tak dla porownania liczba punktow w granicach 130-150 tys to duzo.. malo z jednej domeny? jak na jedną domenę to całkiem dużo! jak wykorzystasz wszystko na raz to moze być gorąco ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 A ja mam jeszcze takie pytanie czy ktos mi moze powiedziec co przedstawia wykres ukryty w linku : stats, przy linkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Domena anglojezyczna, site ok 30 tys, pr6 ustawilem sobie na jednego narazie linka sile 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ponawiam pytanie o stats oraz dodam: Czy aby dodac kilka stron trzeba zakladac kilka kont ?Nie widze tam opcji dodania kolejnej strony do systemu... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 A ja głupi nie poradzilem sobie rok temu. A jamiesisko odrazu!@ Zgadzam się z mrtn. Wszyscy mówią że systemik jest bardzo mocny. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 ?? chodzi o tego durnego firewala symenteca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czyli punkty przydziela się w skali 1-15, jeden to najmniej czy najwięcej? Straciłem już rachubę :| Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Mam pytanie takie oto : Czy przy dodawaniu stron do Coopa dostajecie odrazu duzo punktow czy dopiero z czasem ? Wrzucilem kiedys tam katalog:Na poczatku punktow 300 cos..po jakims czasie - kilka tygodni bodajze - ponad 3 tys punktow. Czy takie sytuacje sa tylko wtedy kiedy strona jest slaba czy zawsze ? I jeszcze jedno : Na co najbardziej zwraca uwage ten system : Liczba IP LIczba BL PR Jezyk strony Ilosci linkow wychodzacych ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.