Skocz do zawartości

Dominika - copywriterka z zamiłowania

Dominika Seratowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim! 

Jestem Dominika. Na forum trafiłam dzięki kursom Marty Niegierewicz, które popchnęły mnie do realizacji swoich celów.

Mam 24 lata i powoli rozwijam swoje skrzydła w copywritingu. Zaczęłam już jakiś czas temu (grudzień 2020r.) i dzięki ukończonym kursom oraz determinacji idę cały czas do przodu.

Obecnie szukam zleceń od klientów indywidualnych, ponieważ portale pośredniczące i agencje mam już opanowane niemalże do perfekcji :D 

SEO nie jest dla mnie tylko dziwnym skrótem, a nawet najbardziej wymyślne słowa kluczowe wplotę bez problemu w swój artykuł. 

Jeżeli chcecie porozmawiać, wymienić się doświadczeniami lub radami, zapraszam do kontaktu. 

Jeszcze chętniej skontaktuję się z osobami, które szukają kreatywnego i zdolnego copywritera do współpracy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności