papieros Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Pewnie proste ale szlag mnie juz trafia: <a href='#' style='position:relative;left:10px;width:180px'>Text</a> pod IE długość odpowiednia , pod FF skraca do długości tekstu (nie widzi, ze ma byc 180px). Fachowcy od FF Pomocy!, thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 sprobuj display: block Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 to rzeczywiście działa ale nie za bardzo mi pasuje bo mam za tym poustawiane elementy ... no chyba że wssytkie będe pozycjonował przez left i top ale ... nie ma innego sposobu tak żeby było inline i długość była ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość w3master Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 nie ma innego sposobu tak żeby było inline i długość była ok? szerokosc mozna nadawac tylko elementom blokowym: - display:block; - display:inline-block; - float:left|right Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Wielkie dzieki, przerobilem na position:absolute i display:block i dziala cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nawet przy zmienianiu wielkości okna i roździelki? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość w3master Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 elementy pozycjonowanie absolutnie, nie musza byc przeciez ustawiane wzgledem lewego gornego rogu okna przegladarki. wystarczy je pozycjonowac wzgledem najblizszego rodzica z position:relative i zmiana rozdzielczosci/szerokosci nie wplywa destrukcyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 MMP. no siur ze tak -> https://www.wvista.pl - zakładki 'relative' dzialalo mi inaczej pod IE i FF bo marginesy, paddingi itp - chrzanilo sie. absolute potrafi dzialac wzgledem rodzica Edyta: A przepraszam MMP - rodzicielka sie nie zmienia (Matka jest tylko jedna i niezmienna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.