m.b Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witam, mam taka sytuacje: domena.pl/cos/jeszcze/innego/3234/plik.html - chce to przeniesc na subdomene: cos.domena.pl/jeszcze/innego/3234/plik.html - gdzie numery i nazwy plikow sie zmieniaja. Jak to zrobic? Poczytalem sporo na temat przekierowania 301 ale reguly poprawnej jakos nie udaje mi sie skonstruowac Jeszcze jedna sprawa - jakie rowziazanie jest lepsze? www.subdomena.domena.pl czy subdomena.domena.pl ? Za wszelka pomoc bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 RewriteRule ^cos/jeszcze/innego/([0-9]+)/(.+).html$ https://cos.domena.pl/jeszcze/innego/$1/$2.html [R=301,L] ? Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.b Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Dzieki wielkie, dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 z www czy bez www było wiele razy poszukaj a na pewno znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.b Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Tak, ale nie doszukalem sie info na temat subdomen A glownie ten przypadek mnie interesuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Htsz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 w pierwszym przypadku niestety nie umiem pomóc, hta to dla mnie jeszcze czarna magia jeżeli chodzi o skomplikowane przekierowania. jeśli chodzi o pytanie czy www czy nie to odpowiedź brzmi: bez znaczenia, wazne aby potem się trzymać przy linkowaniu jednej opcji a drugą przekierować na serwerze na tą wybraną. Link in Bio na Bloggerze - przykład wykorzystania platformy Blogger / Blogspot nie tylko jako bloga, ale również prostego portfolio / wizytówki / listy linków / zaślepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.