mtomalska Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Cześć, zbudowałam stronę w oparciu o szablon WordPressa o nazwie Enerzee. W żaden sposób nie mogę usunąć z niej frazy "read more". Nie działa wtyczka loco translate, edytor motywu, w funkcji "Dostosuj" nie ma zakładki odnoszącej się do contentu na blogu. Jakieś pomysły jak jeszcze mogę spróbować rozwiązać ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbas97 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Mój pomysł jest taki: w "Dostosuj" > "Dodatkowy CMS" wkleić coś takiego .button-link { display: none; } To prowizoryczne rozwiązanie, ale nie mam akurat dostępu do motywu Enerzee, więc nic lepszego nie mogę zaproponować Tworzenie stron internetowych Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek_rozen Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 W dniu 1.08.2020 o 22:52, norbas97 napisał: Mój pomysł jest taki: w "Dostosuj" > "Dodatkowy CMS" wkleić coś takiego .button-link { display: none; } To prowizoryczne rozwiązanie, ale nie mam akurat dostępu do motywu Enerzee, więc nic lepszego nie mogę zaproponować Nie robiłbym niczego na stronie z wykorzystaniem display: none. Pod kątem SEO to jest cloaking rozenberger.com| ibb.media Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbas97 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 18 godzin temu, romek_rozen napisał: Nie robiłbym niczego na stronie z wykorzystaniem display: none. Pod kątem SEO to jest cloaking To musisz poprawić swoją stronę, bo masz sporo "display:none" i "visibility:hidden". Wiem, że to nie twój osobisty wkład w kod strony, ale niestety autorzy szablonu Astra popełnili te niedopatrzenia nieświadomi jakich spustoszeń w SEO może dokonać "display:none" Tworzenie stron internetowych Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek_rozen Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 W dniu 5.08.2020 o 19:41, norbas97 napisał: To musisz poprawić swoją stronę, bo masz sporo "display:none" i "visibility:hidden". Wiem, że to nie twój osobisty wkład w kod strony, ale niestety autorzy szablonu Astra popełnili te niedopatrzenia nieświadomi jakich spustoszeń w SEO może dokonać "display:none" Wiem widziałem, ale co zrobisz - szewc bez butów chodzi - naprawimy rozenberger.com| ibb.media Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbit Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 "Read more" - chcesz to przetłumaczyć czy usunąć całkowicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.