BD Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Hej, Wlasnie zaobserwowalem dziwna rzecz. Wchodze na swoja strone i na Google Toolba zaswiecil sie przycisk Kategoria. Do tej pory byl nieaktywny bo w katalogu Googla nie bylo jeszcze mojej strony (oczywiscie w DMOZE juz jest od miesiaca). Pomyslalem ze pewnie Google aktualizuje swoj katalog i to mnie bardzo ucieszyli. Kliknalem w przycisk Kategoria a tam nadal widac odpowiedni dzial katalogu ale bez mojego wpisu. W zwiazku z tym mam pytanie czy Google aktualizuje katalog i ma juz nowe wpisy w bazie ale jeszcze nie odswiezylo stron dla ludzi. A moze dzieje sie cos innego? Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 28 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 przycisk Katalog na Google Toolbar nadal sie swieci a katalog nie zawiera mojej strony. Ciekawe ile taki stan jeszcze potrwa. Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 29 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Nikt nie zaobserwowal tego co ja. Moze jakies czary sie dzieja na moim komputerze albo mam zwidy A tak powaznie to kilku znajomych sprawdzalo i faktycznie przycisk sie rowniez swieci u nich. Natomiast w katalogu jeszcze nie ma wpisu. Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adore Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Katalog Google byl aktualizowany w przeciagu ostatnich kilkunastu dni - takie informacje znalazlem na jednym z lepszych forów o pozycjonowaniu. Nie weryfikowalem jednak tych informacji, chociaz autor ma opinie wiarygodnej osoby. Pseudopozycjonowanie by Adv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 29 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Katalog Google byl aktualizowany w przeciagu ostatnich kilkunastu dni - takie informacje znalazlem na jednym z lepszych forów o pozycjonowaniu.Nie weryfikowalem jednak tych informacji, chociaz autor ma opinie wiarygodnej osoby. Wlasnie ale powiedz mi dlaczego jest taka sytuacja ze przycisk juz swieci a na stronie w danej kategorii nie ma jeszcze wpisu. Wyglada to jakby Toolba czerpal informacje z innego serwera niz dziala sam katalog. Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adore Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Wlasnie ale powiedz mi dlaczego jest taka sytuacja ze przycisk juz swieci a na stronie w danej kategorii nie ma jeszcze wpisu. Wyglada to jakby Toolba czerpal informacje z innego serwera niz dziala sam katalog. Najprawdopodobniej wlasnie z tego powodu Pseudopozycjonowanie by Adv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.