mchrapka Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Dwa - jeden przez formularz odwołania i jeszcze coś mi się tam przypomniało to wysłałem przez zwykły formularz kontaktu - oni odesłali, że coś tam sprawdzają i drugiego, że jednak to nie była moja wina (co oczywiście jest prawdą). Całość trwała 7 dni. Nawiasem mówiąc w tym czasie na szerszą skalę potestowałem adkonteksta Rano całkiem nieźle ciągnie - CPC nawet koło 30 groszy miałem czasami przy 30 klikach - ale w przekroju dnia wychodziło 13 groszy - co i tak nie jest takim złym wynikiem. eCPM też nawet wychodził. Jest to z mojego punktu widzenia pewna alternatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Całość trwała 7 dni. No prosze Czy to te "głowne" konto czy zony ? Dlaczego je straciłes? Jakie dowody przedstawiłes? Pamietam ze były cyrki bo jak tylk ouruchomiles rekalmy na jednej ze stron to ci jakis robot klepal w reklamy to to?? Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mchrapka Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Raczej nie - tamto naklepywanie było dawno temu i od tego czasu reklam tam nie mam. Konto mam w sumie jedno (kiedyś faktycznie "załatwiałem" z Guglem zmianę danych na dane żony) więc to jego właśnie dotyczyło. Straciłem z powodu rzekomego naklikiwania. Jedyne co podałem to link do statystyk i logów na home.pl - dodatkowo opisałem także tą sytuację z naklikiwaniem na tamtej stronie - napisałem, że zdjąłem wtedy reklamy "w trosce o dobro reklamodawców" (i swoje) Ale generalnie starałem się wyważyć między wazeliniarstwem i domaganiem się swoich racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 przy 150 klikach dziennie to ja byłbym bogaty u mnie od czasu odblokowaniu filtra na domene (czyli ban w adsense na domene) stawki wzrosly o 300% .. i utrzymuja sie juz tak 3 tygodnie Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 no ja dokładam 2 grosze.. na ta chwile staty na oko z dwóch moich stronek: pierwsza klików 375 crt około 4,5 % druga klików 25 crt około 0,35 % przychód ten sam na każdym serwisie porównywalny do twojego jakie problem ? według mnie tematyka a tak poza tym żadna stron to nie forum obie maja porównywalną ilość uniq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.kox Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 ja mam srednio 0,2 USD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow_no Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Mało. U mnie na mniej niż tyle ile w tytule kliknięć jest około 6-7$. Sklep VATS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.