voocoder Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 czołem chcę zakupić szopa firma navisystems sprzedaje CS2 uwaga uwaga za 1500 zeta brutto ??? przy wersji stoi jednak że jest to bundle - sory ale pojęcia nie mam o co chodzi ciekawostką jest fakt ze normalnie (lub nienormalnie) zazwyczaj ten soft stoi około 2400 netto skąd taka róznica w cenie? co to jest bundle? no i prośba o namiary na fajne sklepy uzytkowników szopa - gdzie kupowaliście i za ile pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 wersja bundel może być tańsza ale musisz coś jeszcze u nich kupić, tranzakcja powiązana. Kupić cos i dostaniesz coś jeszcze po niższej cenie. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Może będzie to potraktowane jako offtopic, ale moja rada - Gimpa sobie zainstaluj - darmowy, a funkcje podobne do photoshopa Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.