eBOOKi24 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Szukam szukam ale zadnego godnego uwagi parsera rss nie znalazlem, wy pewnie macie w tym doswiadczenie wiec moze zdradzicie swoja tajemnice. Oto podstawowe wymagania: -title -description -url -image - bardzo dla mnie wazne i przydalaby sie mozliwosc kazdego nowego newsa umiescic w mysql, dzieki temu bedzie mozna dzielic newsy na starsze i nowsze, a nie tylko na te ktore akurat sa wpliku xml. Co bylo zle z moja stopka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nilhir Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 odpowiednio zmodyfikowany i poprawiony lastRSS edit: literówka Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eBOOKi24 Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Mam LastRSS ale nie wiem jak go użyc, bardzo bym prosil o krotka instrukcje Co bylo zle z moja stopka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.