-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By AdamBoganD
Witajcie Szanowni Forumowicze,
lokalny piłkarski klub sportowy Avia Kamionki grający w klasie okręgowej
http://www.90minut.pl/liga/1/liga10148.html
posiadający 8 roczników dzieci i młodzieży grających również w ligach Wielkopolskiego Związku Piłki Nożnej poszukuje wsparcia/sponsora.
Fanpage klubu:
https://www.facebook.com/AVIAKamionki/
osoby, firmy zainteresowane wsparciem proszone są o kontakt na priv.
-
By PanTomek
Cześć wszystkim! Potrzebuję porady, może pomożecie ;)
Dwa pytania:
1. Jak to jest z tą legalnością bazy w kontekście RODO - mam bazę maili, zgłoszona do GIODO, zdobyta na zasadzie double opt-in, gdzie użytkownik zostawia swój adres, aby dostać 'freebie' i dostaje mail, w którym proszony jest o potwierdzenie rejestracji do newslettera. Tutaj chyba nie można się do niczego przyczepić? Teraz plan jest taki, aby napisać ładną politykę prywatności i w tym mailu z zapisem do newslettera linkować do niej, podając też informację, że przy zapisie uzytkownik zgadza sie na udostępnienie danych zgodnie z tym, co napisane w PP. Czy to jest odpowiednie podejscie do RODO, czy trzeba inaczej?(nie zbieram danych osobowych, same maile) Jesteście w stanie podać jakieś źródła, na bazie których można taka politykę prywatności pod RODO napisać?
2. SEO - czy dobrą praktyką jest przy prowadzeniu PhotoStocka otagowanie zdjęć najważniejszymi słowami kluczowymi, jak np 'free pics', 'free photos', no wiecie. Przy bazie kilku tys zdjęć, z których każde ma swoja podstronę, to wydaje sie być dobrym ruchem pod SEO, ale czy algo-roboty wujka google nie patrzą na takie praktyki spode lba? Czy to jest w ogole dopuszczalne?
A jeśli nie, czy dodanie na podstrony krótkiego tekstu SEO-marketingowego ze słowami kluczowymi typu 'najlepsze darmowe zdjęcia, jak je zobaczysz, to padniesz z przejęcia' jest okay? Thank you from the mountain.
O kurcze. nie spodziewałem się, że kolor zostanie ;o
-
By gitara23x
Nie umiem zainstalować strony w Linkme wszystko robiłem według instrukcji i nic zmieniłem atrybuty tylko pliki tekstowe chmod na 666 i wykasowałem readme plik i dodałem kod php na głowną stronę i na podstrony i jakiś błąd jest
-
By Laperito
Witam serdecznie,
Jako, że jestem osobą mało doświadczoną w temacie i od pewnego czasu pracuję nad stroną www.zamieszkanie.pl i nie mogę posunąć się z wynikami wyświetleń w Google wyżej – pozycje utknęły w miejscu – zwracam się do Was z prośbą o pomoc.
Postaram się przedstawić całą sprawę najbardziej rzeczowo.
Strona istnieje od ponad dwóch lat, od samego początku wykonywana jest nad nią intensywna praca. Między innymi zamówione katalogowanie – nic nie pomogło. Inne pozycjonowanie – również nie pomogło. Strona zawiera bardzo wiele tematycznych artykułów pisanych pod seo (żaden artykuł się nie powtarza, pisane z tagami, słowami kluczowymi, opisami, zdjęciami zoptymalizowanymi - artykuły pisany na bieżąco lub wklejany z notatnika). Strona jest zoptymalizowana chyba najbardziej jak tylko się da.
Pozycjonowanie od samego początku odbywało się na te same frazy, to między innymi: oddłużanie mieszkań, oddłużanie nieruchomości, zamiana mieszkań, zamiana nieruchomości, skup mieszkań, skup nieruchomości. Konsekwencja tych działań jest jednak bardzo marna… aż 4 z 6 głównych fraz jest poza pierwszą 100.
Zastanawiające jest również i to, że na dane frazy w Krakowie praktycznie nie ma konkurencji, mino to słowa kluczowe nie zmieniają pozycji.
Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie, może komuś uda się rozwikłać tą zagadkową sytuację, z którą ja nie mogę sobie już poradzić. Bardzo proszę w miarę możliwości wyczerpujące i jasne wskazówki, ponieważ jestem początkujący w tej dziedzinie.
-
By biutifulilola
Potrzebuję pomocy w zebraniu odpowiedzi nt wyglądu i działaniu strony w ankiecie https:// goo.gl/ykPFu5. Pierwsza część dotyczy jednak kierunku studiów, ale te odpowiedzi mnie nie interesują, ale promotor nalegał. Część druga dotyczy już witryny kierunku studiów i to właśnie przyda mi się pomoc osób które wiedzą co nieco o tym jak powiiny wyglądać i funkcjonować popranie witryny.
Dzięki za każdą odpowiedź.
PS. W pierwszym pytaniu należy zaznaczyć, że jest lub było się studentem LM, bo druga odpowiedź zakończy ankietę.
-