l_marek_l Opublikowano 1 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2005 witam, macie może jakieś doświadczenia z pozycjonowaniem nowo zarejestrowanych stron? wiem ze wiek strony ma znaczenie ale jak duże? po tej wczorajszej aktuaalizacji pr zastanawiało mnie to że 3 miesięczna strona może dostać pr=5, z tym że stronka może i jest nowa ale na subdomenie z republiki czyli jeśli google sprawdza tylko adres rejestracji domeny to stronke mam już wiekową no i druga rzecz: zarejestrowałem całkiem nową domenę powoli dodaję linki do katalogów (msn pokozuje 80 linków) no i zrobiłem też sobie wizytówke (na wizytowka.pl) no i co się okazało wizytówka jest na 2 stronie w google a moja strona gdzieś koło 6-7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webcenter Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Strona ma Pr5, poniewaz na stronie republiki gdzies masz do niej link. Google traktuje wiek subdomeny tak jak domeny glownej. Moze Twoja www z wizytowki ma lepsza optymalizacje kodu strony + lepszy internal linking niz twoja nowa www. Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@res Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Google traktuje wiek subdomeny tak jak domeny glownej.Czyli jeśli dodam nową podstronę do starego już serwisu to mogę bez problemu dodawać do niej linki i starac się ją wypozycjonować bez obawy wpadnięcia do sandbox'a? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webcenter Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Tak Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 A z subdomenami też tak jest? Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webcenter Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Potestuj to zobaczysz Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Hej, Google traktuje wiek subdomeny tak jak domeny glownej. A z subdomenami też tak jest? ROTFL. )))) Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Rzeczywiscie, sorry ze nie doczytalem. To pierwsze zdanie jest webcenter a drugie moje, cos ci sie sknocilo. Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.