hooli Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Kiedy Polacy znadją się na tej liście? hehe !!! https://www.johnchow.com/index.php/the-inte...-google-whores/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Mało Mi by wystarczylo !!! hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci! wzory umów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 K my rozumiemy ze Ci na waciki nie wystarczy, ale ja bym to przezyl !!! Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 zapewne jacys sa zeby sie przebic przez 8 pozycje. Ale nie sadze by ktos sie tam wpisal. Uwazam ze jest masa osob co na AS wyciaga spokojnie 3K$ i to na PL stronach wcale sie nie nastawiajac na AS. Tak wiec pewno są tylko nikt sie o ty nie dowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Trzeba pamiętać, że oprócz 300.000 usd dochodu ponosi się też ogromne koszta !!! wiecie "nic za friko" lepiej tracić 300 złotych i mieć dochód 2000 złotych niż tracić np. 5000 usd ale zarabiać.. a co tam, patrz ile tracisz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 E.. na ósmym miejscu jest tylko 10k? To ja sie nie bawie w adsene !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Grzesiek Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Forum DP to zorganizowana grupa klikająca w reklamy, więc na pewno 10k to zaniżona kwota. Może właściciel nie chciał wzniecić jakiejś kierowanej przez zazdrość "reakcji" na swoim folwarku !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Fiuu fiuu 300 tysiecy dolarow, chcialo by sie tyle zarabiac !!! Potrzebujesz pomocy z AdWords? PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 w Polsce jest wiele osob ktore zarabia na adsense 3-6k$ na miecha !!!, moze sa takie co zarabiaja wiecej, jednak o nich nic nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 w Polsce jest wiele osob ktore zarabia na adsense 3-6k$ na miecha Napewna są ale nigdy się nie ujawnią, bo w Polsce póki co panuje dziwna metalność, "jeśli Ty masz, a ja nie mam, to trzeba zrobić wszystko by Tyś też nie miał". I tak jak masz luksusowy samochód, to Ci go albo ukradną, albo rozwalą, byś tylko go nie miał. Ale kwoty są do osiągnięcia, z 3430 lat pracy po 25 godziny na dobę i da się osiągnąć !!! Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzonie Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Mar - zaciągnij 100 ludzi do roboty i już będzie tylko 34 lata pracy A tak na poważnie, to jaki jest sens chwalenia się ile się zarabia? Niezależnie od tego jakie to wzbudza reakcje (w Polsce czy nie) to i tak nie widzę sensu - rozumiem jakieś tam przybliżone dane, by dać komuś obraz, że można dużo zarobić. Ale generalnie chwalenie się zarobkami jest dla mnie czymś co robią dzieci w podstawowej szkole - "zobacz, mam nowy odtwarzać MP3" - "zobacz, zarabiam 140 000 USD z adsens". Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach I dlatego nie dowiemy się nigdy ile zarabiają Ci, co zarabiają najwięcej - i bardzo dobrze Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 I dlatego nie dowiemy się nigdy ile zarabiają Ci, co zarabiają najwięcej - i bardzo dobrze wlasnie sie dowiedzielismy Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEDIUS Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Jest chyba jeszcze jedne powód dlaczego Polacy nie chwalą się zarobkami z Adsense i jest on bardzo prozaiczny. Ujawniwnie oznacza przyznanie się do dochodów od których trzeba odprowadzac podatek a tego większa cześc osób w Polsce zapewnie nie robi. Tak więc niektórym osobom zapewne opłaca się przemilczenie tej sparwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Rozumiem nie płacić podatku jak ma się 1000$ rocznie, ale napewno nie w przypadku kiedy ma się 1-10K $ miesięcznie. Linkówka 19% i śpimy spokojnie, żeby się nie obudzić za 4 lata i 11 miesięcy jak przyjdą do nas i powiedzą proszę zapłacić podatek 200.000 $ za ostatnie 4 lata. Natomiast ta statystykach jak pokazuje 8 osób i 8 stron, nie uwzględniają tego, że ktoś w usa może mieć 2.000 stron i zarabiać 100K miesięcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.