GEGE Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 . to inaczej doklejenie (tak swoim jezykiem) Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 $zapytanie = "INSERT INTO kuper VALUES ('"$.jeden."' , '".$dwa."'); pewnie literówka, powinno być VALUES ('".$jeden."' a . (kropka) łączy stringi. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Nie rozumiem jeszcze do tego po co w kodzie $zapytanie = "INSERT INTO kuper VALUES ('"$.jeden."' , '".$dwa."'); Robić ".$zmienna." skoro przy strinach pomiędzy " ", $body jest równe wartości zmiennej $body a nie jak w przypadku ' ' $body to po prostu tekst $body. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Diwi a po to, żeby sobie utrudniać sprawę wtedy gdy można ją sobie ułatwić. Moje ulubione radio internetowe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 A jak już sobie tak rozmawiamy to powiedzcie mi czy poprawny jest zapis: width="200" czy width=200 Widuje często zapis bez "" Czy to jest właściwy zapis? Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Według w3c wartości powinny być zapisywane pomiędzy cudzysłowami "" (przynajmniej z tego co pamiętam) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 No tak mi się też zdawało. Ale myśalałem że nowa specyfikacja pozwala pisać bez. Ale z tego co sam testowałem nie zawsze działa poprawnie bez cudzysłowiu. Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.