iBi Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Witam wszystkich użytkowników forum. Szukając informacji na temat pozycjonowania i optymalizacji trafiłem na Wasze forum. Wierze, że informacje jakie znajdę na forum dotyczące wymienionych zagadnień pozwolą mi na jeszcze efektywniejsze pozycjonowanie moich stron w internecie. Liczę na Waszą pomoc i już teraz dziękuje wszystkim tym którzy takowej pomocy mi udzielą. To chyba tyle... Zabieram się do czytania formu ;-) Pozdrawiam iBi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poison101 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Witaj \,,/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Witam i zapraszam do dzialu Dla poczatkujacych - znajdziesz tam duuuuuzo ciekawych materialow. Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.