moskit Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Takowe zostało mi zaproponowane, z komentarzy na allegro widze, ze niby 1 strona google srednio uzyskiwana po 2 góra 3 tygodniach. Zapytałem oferenta czy, aby nie stosuje żadnych spamerskich i mijajacych sie z legalnoscia technik, a takze czy pozycjonuje a potem odpuszcza? odpowiedzia byla informacja, ze wszystko odbywa sie legalnie (z dopiskiem jakie techniki uwazam za nie legalne?;o) i ze istnieje opcja dalszej opieki. średnia kwota za fraze wyliczona została na około 250zł netto. Mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym polega takie jednorazowe pozycjonowanie i czy gra jest warta świeczki? z opcja "opieki" ??? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie forumowiczów. Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Na tym, że spadniesz po 3 tygodniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 logiczne koleś wbije Cię w top3 potem jak nie zapłacisz dalej spdaniesz na dno 8) prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 ale niby w jaki sposob tak szybko mnie wybije? zwlaszcza, ze z rozmowy mailowej, ktorej nie przytoczylem tutaj w calosci wynika, ze nie bedzie to dodawanie do katalogow:/ Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Systemem? Nie jestem pewna, kula mi pękła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 hehehe..... jak kazde pozycjonowanie na allegro :] jakie ono jest kazdy wie tam sa sami magicy wiec ....hehehe Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 nieważne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 ale niby w jaki sposob tak szybko mnie wybije? Poczytaj o fsb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 ta strona ma ponad rok:] Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Allegro to allegro poczytaj sobie opinie na forum o pozycjonowaniu na allegro. Ciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.