WI777 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 W odróżnieniu do wielu innych (większości), katalog naprawdę cacy i cieszy oczy:) Jedna sprawa to tytuł wpisu, w IE ciekawe efekty wizualne z wyjechaniem kursora poza pole tekstowe, w sumie nieznaczący szczególik. Druga to indeksowanie katalogu, mam obawy czy wielkie G. ochoczo pójdzie tropem linków wewnętrznych w takim układzie jaki jest i czy site map pomoże - doświadczenie wykaże, jestem ciekawy jak to będzie. Jeszcze raz, w tym przypadku, szczere gratulacje. Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Posiadam inna witryne z podbnym układem i nie widziałem problemów Mam nadzieje, że chwyci bo troche linków do podstron potworzyłem ze stron tematycznych. Poczekamy miesiac Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Posiadam inna witryne z podbnym układem i nie widziałem problemów Pisałem tylko o obawach bo nie jesteś początkujący i .... zobaczymy Zostawiłeś spacje w linkach dla stron premium, chyba nie specjalnie? Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Twój katalog robi bardzo dobre wrażenie zarówno wizualne jak i funkcjonalne! Zastosowałeś sporo interesujących rozwiązań przy zgłaszaniu strony. Nic dodać nic ująć - KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!!! Malutka uwaga - problem z RSS w katalogu: Błąd parsowania XML: nie znaleziono elementuObszar: https://www.pl.boostdirectory.net/rss.xml Numer linii 1, kolumna 1: - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Bo RSS zostawiłem sobie na deser Dziś będzie ;p Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Starszna wada że wpis jest tymczasowy ale katalog bardzo dopieszczony i staranny Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 marcin_dance: Na pocieszenie powiem ze usuwane sa wpisy darmowe z przerośniętych kategorii np (https://www.katalog.web-tools.pl/?2/55//katalog_stron_Firmy.html (272 strony)) Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Zmieniono wymaganą ilość znaków w opisie strony. Teraz opis musi składać się z 300 - 2000 znaków. ( poprzednio 250 - 300 ). Istnieje możliwość zmiany opisu dla już dodanych stron premium. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.