marioccp Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Katalog systematycznie pozycjonowany, 2 linki bezposrednie z Twoim anchorem + link do szczegolow takze z Twoim anchorem. Juz zaindeksowany Unikalne IP, ktore ma tylko ten katalog Mocne linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 nie działa dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 U mnie tez nie dziala Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
get Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Potwierdzam - u mnie też nie działa! OPEN - Katalog Stron SEO - Dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Oraz u mnie też nie działa :/ ani na FF ani na IE Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Działa Ale zamiast polskich czcionek to same krzaki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioccp Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Przepraszam was bardzo za utrudnienia, nic nie poradze koles cos kombinowal z serwerem, przenosil czy ja nie wiem, kodowanie padlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Już chyba z 10 identycznych katalogów widziałem.. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioccp Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Pokaz mi dwa takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 1. https://katalog.tramping.eu/ 2. https://katalog.krasnal.pl/ Może nie identyczne, ale takie same Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioccp Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Cala meta jest inna na kazdej podstronie lacznie z tytulem kazdej podstrony. Rozne nazwy kategorii, rozna liczba wyswietlanych wpisow w podkategoriach. Grafika takze jest inna. Odroznia je od innych katalogow jakosc, swiadczy o tym duza ilosc wpisow w krotkim czasie i liczba indeksacji stron co jest z kolei spowodowane dobrym podlinkowaniem wszystkich katalogow wykluczajac cross link. Bardziej cza sie martwic o te setki katalogow, ktore ni szczegolu nie maja zmienionego a wlascicielom nie chce sie 5 razy myszka kliknac aby zmienic standardowe szablony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ponownie nie dziala... Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Podkategoria, kategoria wszystko na główna przenosi Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.