Sanchez Spinoza Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Mam taki problem, otóż storna ma tło 1000x650 no-repeat fixed; I oczywiste jest że jak rozdzielczość będzie wyższa to obrazek się zmniejszy i teksty wyjdzie poza niego. Zatem czy można napisać jakiś skrypt który wykryje jaka jest roździelczość i da jakiś wynik który sobie potem w switch ustawie. CHodzi mi o sam skrypt co wykrywa rozdzielczość. W JavaScript takie się pisze czy w php też jest jakaś opcja? Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 https://www.google.pl/search?hl=pl&q=Ja...+Google&lr= na wszelki wypadek: https://php.faq.pl/klucz/rozdzielczosc Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Doskonałe! Dzięki iruś Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Nie dziękuj tylko napisz 100 razy ręcznie na kartce "Poszukam w Google zanim zadam pytanie". Skan kartki do wglądu dla forum. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lind-Lau Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Dobre, fajno, ale co na to google, moze jest cos poza js tak zeby nie odswierzac strony, szukalem i nie znalazlem, moze nie wiem po prostu czego szukac. serwer nic nie wie o komputerze klienta - on tylko wysyła dane. A user agent to niby co, a ip i inne takie, cos jednak server wie, wiec moze.... jakos? W zamian napisze 100 razy co kto chce na kartce Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.