Yeden Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Taki test (jest ich wiecej): https://praca.hrk.pl/hrkfiles/info/test/t_10.asp Jak komuś wyjdzie powyżej 10 punktów to mówimy: Dobranoc, czyli ban do rana. O godz. 06:00 AM G...... wszystkich odbanuje Edit: Dobranoc Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Twoj wynik= 17 Moj dzien wyglada tak: wstaje ok 10-12 w poludnie, walcze do 17-18-tej, wybywam z domu, wracam ok 22-giej, siedze do 3-4 rano Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsb Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Ja miałem 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Mój wynik = 8, jeszcze nie jest tak ze mną źle Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 15 :-) do jutra:) https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Twoj wynik= 14 UWAŻAJ Znalazłeś się w grupie ryzyka wśród osób predysponowanych do wpadnięcia w nałóg. ale, ja przecież... hmm.. no.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poison101 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Czy jesteś empatyczny? ?? \,,/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 16 a co do pytania: Czy najbliżsi Ci ludzie: rodzina, przyjaciele, chłopak, dziewczyna, współmieszkańcy albo szef (a może Ty sam?) mają do Ciebie pretensje o nadmierne używanie Internetu ? Odpowiedzialem NIE bo wiedza ze to moja praca Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 omg " Twoj wynik= 16 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nilhir Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Czy zdarzyło Ci się doświadczyć następujących stanów: fantazje i sny o Internecie [...] EDIT1: Czy w ciągu ostatnich 12 miesięcy ilość czasu spędzanego przez Ciebie w Sieci uległa zmianie ? zdecydowanie nie lub spedzam mniej czasu w sieci tak, poświęcam na to coraz więcej czasu nie potrafię tego określić Co jeśli czas sie nie zmienił ? EDIT2: Wychodzi mi: Czy jesteś empatyczny? Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumek79 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 He mam 9 to znaczy, że jeszcze na razie chyba jestem normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Twoj wynik= 17 UWAŻAJ Znalazłeś się w grupie ryzyka wśród osób predysponowanych do wpadnięcia w nałóg. Być może to chwilowa fascynacja nowym medium, ale może też być tak, że Twoje internetowe uzależnienie rozwija się, a Ty tego nie zauważasz. Może czasami czujesz, że przez Internet zaniedbujesz inne obszary swojego życia. Pozwól dojść do głosu tym wątpliwościom ! One nie rodzą się całkiem bezpodstawnie. Pamiętaj o tym, że realny świat przyniesie Ci dużo więcej życiowej satysfakcji niż ten wirtualny, o ile tylko dasz jemu i sobie szansę... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 11 If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Intru tylko 17 AQQry też 17 Witam w Klubie Dzień zazwyczaj: Wstaje o której wstaje, między 7 a 11. Atakuje do 20 poźniej przerwa. Atak do 2-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dest Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 18 nie jest dobrze PowerLink 2007 OVH - Hosting - Solidny i tani hosting, Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.