LinkGW Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Cześć, czy ktoś może mi polecić, gdzie kupić zdjęcia, które będą umieszczane w szablonach stron www do odsprzedaży? Chodzi głównie o to, aby nie kosztowały one po kilkaset zł. Chodzi o licencję rozszerzoną Chętnie projektuję strony internetowe dla MŚP. Tworzenie stron www dla mikro firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Google -> stock photo -> przeglądać porównywać oferty Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 photodune.net masz licencję rozszerzoną tylko kwoty to są setki zł za 1 zdjęcie. Na depositphotos także, cena ok. 370zł za 1szt. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LinkGW Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Dzięki za odpowiedzi. Znalazłem tez coś takiego: solidstockart.com Za ok 100 zł można coś kupić Chętnie projektuję strony internetowe dla MŚP. Tworzenie stron www dla mikro firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmuzewski Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zobacz sobie też tutaj: https://pl.fotolia.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HostMark Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Dnia 31.01.2017 o 13:03, LinkGW napisał: Cześć, czy ktoś może mi polecić, gdzie kupić zdjęcia, które będą umieszczane w szablonach stron www do odsprzedaży? Chodzi głównie o to, aby nie kosztowały one po kilkaset zł. Chodzi o licencję rozszerzoną Polecam roczny abonament w Envato Elements - mają sporą bazę, a w pakiecie masz nie tylko dostęp do zdjęć, ale też grafik, szablonów, ebooków, tutoriali, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skierka187 Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 ja korzystam ze shutterstock od ponad roku i nie narzekam Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavomir Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Znamy dobrze fotolie i problemy związanie z funkcjonowaniem API. Jeśli masz limit i chcesz na szeroką skalę oferować zdjęcia to trzeba się liczyć z ograniczeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.