BlackHat Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam, na początku powiem jak wygląda sprawa: prowadzę aktulanie forum które potrzebuje do prawidloego dzialania htacces (mod_rewirte) i mail()... niestety mój admin cos namieszał i niestety hostuje mnie tylko do 31 sierpnia, i tu mój problem... Szukam dobrego hostingu z miare niskim pingiem i o takich statystykach (mocno okrojone...): miesiecznie ok 15GB transferu miejsca na dysku starczy 250-500MB min. 3 domeny nieograniczone subdomeny konta pocztowe pop3, smtp, nieograniczone support - czyli dobry kontakt z dobrym adminem php, mysql, htacces, mod_rewrite, mail() i innego potrzebne gadzety Sam oczywiście nie spoczywam na laurach i szukam, ale może ktoś z was coś znajdzie albo zna i poleca. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a jak cenowo to ma wygladac? Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbb Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Może sprawdz ofertę firmy MasterNET.pl ? Sewer GOLD lub BIZNES Każdy ma prawo do darmowego testu serwera przed jego zakupem. Firma z ponad dwuletnim doświadczeniem na rynku. Pzdr@ll Mucha siedząca na kupie końskiego nawozu, może sprawiać wrażenie szczęliwej Tani Hosting & Hosting - polecam z czystym sumieniem ^^ Żadnej ściemy i krętactwa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackHat Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 eh racja zapomniałem dodać ceny - najlepiej do 10 zł za miecha może troche więcej... a co do Masternet - czytałem różne opinie, no i nie pisza nic o mail i htacces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbb Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 eh racja zapomniałem dodać ceny - najlepiej do 10 zł za miecha może troche więcej... a co do Masternet - czytałem różne opinie, no i nie pisza nic o mail i htacces A co jeszcze jest do pisania? Zestawienie całej oferty konta email w serwerach GOLD oraz BIZNES są bez ograniczeń w ilości, można tworzyć je oddzielnie na każdej domenie o tym samej nazwie, htaccess jest dostępne. Pzdr@ll Mucha siedząca na kupie końskiego nawozu, może sprawiać wrażenie szczęliwej Tani Hosting & Hosting - polecam z czystym sumieniem ^^ Żadnej ściemy i krętactwa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Również polecam https://masternet.pl - solidnie Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackHat Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ehh narazie sprawa skończona, zaraz założe nowy temat i wszystko sie wyjaśni, dziękuje wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.