img Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 mrtn Nie mam pojecia czy te pozyskane fundusze zostaly wykorzystane w ten czy w inny sposob, namomiast to przyklad jak mozna wykorzystac nie tyle ludzka naiwnosc (przy zalozeniu ze pieniadze zostana zwrocone) co mozliwosci pozyskiwania funduszy na blizej nieokreslone cele zgodnie z prawem. Wyobraz sobie ze sa w tym kraju ludzie ktorzy potrzebuja np. 600.000 zl na miesiac oddajac kwote +kilkanascie %. Jasnym jest ze to tylko gdybanie. Odpowiedz na ptyanie "co mozna zrobic" - nasuwa sie jedna - odebrac swoje pieniadze. Jesli chodzi o dociekanie co sie stalo i dlaczego to uwazam, że w momencie wykonania umowy (tutaj zwrocenia pieniedzy klientom) firma jest czysta jak lza, ot takie potkniecie, bywa, kazdy moze popelnic falstart. W momencie niedotrzymania warunkow umowy, terminu zwrotu mozna zainteresowac ta sprawa prokurature, w sensie "gdzie jest k... moje siano" Czy jest w umowie punkt o zwrocie kasy i terminie zwrotu w przypadku x czy y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Teraz mogę powiedzieć wiecej. Firma okazała się pożadna, poniewaz bylo napisane do nich pismo z prosba o zwrot pieniedzy i pieniadze zostaly juz przelane, sa na koncie kolegi. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Buncol: imq: nie mieszaj jakiś mafijnych metod typy 600 000 na 30% miesięcznie. W normalnym biznesie koszty obłsugi "kredytu" zaciągnięty sposobem który wymyśliłeś byłyby by Większe od zysku więc pomysł na biznes z zerozwym zyskiem - coś jak kupic hosting przynoszący 1000 zł na miesiac i siedzieć przy nim 8h dziennie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
img Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Nie zrozumiales komunikatu, napisalem ze w ten sposob zdobywasz 600tys przy niskich kosztach uzyskania. reklama, 3 sekretarki na telefonie i biuro. A co pozniej z nimi zrobisz to juz jest inna rzecz. Akurat ta firma okazala sie w miare okej i oddala ludziom kase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 zakładasz kradzież, a wcześniejsze topiki mówiły o "pożyczaniu" tą drogą pieniędzy ja napsiałem, że pożyczać się w ten sposób nie opłaca - koszty obsługi za duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 no i jeszcze kwestia otwarta, a jak to nowy "obóz pracy"? - jedziesz w ciemno i nie wiesz, czy zarobisz, czy stracisz ... dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 no i jeszcze kwestia otwarta, a jak to nowy "obóz pracy"? - jedziesz w ciemno i nie wiesz, czy zarobisz, czy stracisz ... Wiesz co nie wszyscy w polsce kradną i oszukują. Do obozów pracy werbowali dobrzy znjaomi po "układach", a nie koncesjonowane firmy. Nie twierdzę, że takie firmy są złote i Ą Ę ale jednak posiadanie zarejestrowanej firmy, koncesji, własnych śrdoków transportu to inna bajka. Z drugiej strony dopuki chętnych na wyjazdy jest dużo nie można spodziewać się wysokiej jakości obsługi . Chociaż już teraz firmy werbujące np.: lekarzy robią za nich dosłownie WSZYTSKO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.