rafal-r Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witam Czytałem posty dotyczące sieic reklamowych i ogólnie ludzie narzekają... lecz nie wszyscy. Jednak chciałym się dowiedzieć jakie są to zarobki? W granicach 100zł - 1000zł czy 10.000zł miesięcznie? Chodzi mi o np. Arbomedia, Adclick itp. Wiadomo, wszystko zależy od strony, ale podajcie jakiś przykład... Z góry dzieki za odpowiedź Pozdrawiam, RAFAŁ Telefony, Akcesoria GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 miesiecznie na samochód Ci starczy... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Aqqry słabo się starasz, mi wystarcza na odrzutowiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 tak, ale bez pilota Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakob Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czyzby $zniechecanie_nowych_userow=1 ? wiadomo, ze umowy sa bardzo indywidualne ale rzad wielkosci, przy chocby ogolnej charakterystyce serwisu, chyba mozna zdradzic? Rzetelne zarządzanie nieruchomościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Aqqry ładnie to określić wystarczy przełożyć to na pieniądze i poznamy dochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-r Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 eh... to może scharakteryzuję serwis... tematyka: telekomunikacja uniq/dobę: 7-8 tys. odsłon/dobę: ok. 30 tys. Może teraz uda Wam się coś więcej powiedzieć? Telefony, Akcesoria GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakob Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 °K° a moglbys wyjasnic jakie auto ma na mysli AQQry i jaki serwis? Rzetelne zarządzanie nieruchomościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Może taki? Na allegro za 19.99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Wydaje mi się, że takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzonie Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 rafal-r - przecież gdzieś chwaliłeś się, że z Tradedoublera i adsens masz strasznie dużo pieniędzy - więc skąd Twoje zainteresowanie sieciami reklamowymi? Zapytaj się w tych agencjach, do których chcesz dołączyć - jakieś ogólne zarysy Ci napiszą. W przypadku stron rozrywkowych spotkałem się z opinią, że jest to około 1000zł za 100 000 unikalnych (miesięcznie) - ale to nie wynika z mojego doświadczenia (więc nie mogę tego potwierdzić) i dotyczy tylko jednej sieci reklamowej. A zarobków konkretnie nikt Ci nie zdradzi, bo zgodnie z umowami zdradzać tego nie wolno... poza tym dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakob Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 uff wreszcie ktos sie zlitowal bo juz mialem pisac, ze w swietle powyzszych odpowiedzi poziom forum faktycznie spada... to oczywiste, ze umowy zastrzegaja prawo do rozpowszechniania takich informacji, ale te podane przez gryzonie nie lamia postanowien umowy i jednoczesnie daja jakis oglad sytuacji dzieki (bo sam bylem ciekaw) i pozdrowka Rzetelne zarządzanie nieruchomościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaudi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ...dotyczy tylko jednej sieci reklamowej Mogłbyś napisać o jaką sieć chodzi? Jaką sieć uważacie za najlepszą ze swojego doświadczenia i doświadczenia osob ktore znacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Grzesiek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 eh... to może scharakteryzuję serwis... tematyka: telekomunikacja uniq/dobę: 7-8 tys. odsłon/dobę: ok. 30 tys. Może teraz uda Wam się coś więcej powiedzieć? moim zdaniem to coś pomiędzy 1.000 a 2.000(zlotych oczywiscie ) ale biorąc pod uwagę kary umowne to się raczej nie opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzonie Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja współpracuje obecnie z IDMnet i o tej sieci słyszałem takie wyniki. Ale zanim podpisaliśmy umowę to pytałem na ile mniej więcej moge liczyć i przy 80 000 unikalnych napisali mi, że od 2000 do 3000 zł - strona z kategori rozrywka. Tego jak wychodzi to w praktyce nie mogę powiedzieć, bo pierwsze 3 miesiące to jest badanie strony. Ale była jedna kampania i jak narazie nie jestem zbyt zadowolny - zobaczymy co będzie, gdy minie umowny okres 3 miesięcy. Chętnie dowiedziałbym się jak wygląda to w innych sieciach, ale z tego co do tej pory słyszałem, to wszędzie jest jednakowo - mogą się różnic pewne detale, ale generalnie wychodzi na to samo. Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.