Skocz do zawartości

Back links ?

wasskii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pyatnko czy ma znaczenie dla wartosci linku z mojej strony link z www np www.katalog.waski.pl lub bez katalog.waski.pl . Do tej pory dbalem o to aby linki byly tylko bez www poniewaz zdaje sobie sprawe ze dla przegladarki innaczej jest interpretowany link z www a inaczej bez.

Dlaczego watrosc mojego linku mozna powiedziec wynosi zero (tak pokazuja narzedzia do wyceny linku np linkvendor.com) skoro moja strona ma ok 15 tys zindeksowanych podstron 66bl i pr=4 bez www i z www pr=3

Strona jest nowa i przy ostatniej aktualizacji pr dostalem takie wartosci.

Mam pyatnko czy ma znaczenie dla wartosci linku z mojej strony link z www np www.katalog.waski.pl lub bez katalog.waski.pl

Nie ma.

Do tej pory dbalem o to aby linki byly tylko bez www poniewaz zdaje sobie sprawe ze dla przegladarki innaczej jest interpretowany link z www a inaczej bez.

Zrób przekierowanie 301 z wersji www na wersję bez www, ta druga otrzyma LP pierwszej.

Dodatkowo pozbędziesz się ryzyka kary za DC.

Dlaczego watrosc mojego linku mozna powiedziec wynosi zero (tak pokazuja narzedzia do wyceny linku np linkvendor.com)

Prawdopodbnie pod uwagę brana jest również liczba linków wychodzących i wewnętrznych, oraz ogólnie

pojęta jakość strony (np. stostunek kodu do treści, co nigdy nie będzie mocną stroną gotowych systemów).

A poza tym, dla Twojego katalogu pokazuje 3.5 E :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności