gulson Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Dostałem już dwa maile z tego miesiąca o treści: Niedawno skontaktowaliśmy się z Tobą odnośnie zaległych płatności Twojego konta AdWords. Nieuregulowana kwota konta to: PLN Aby reaktywować konto prosimy podać informacje o karcie kredytowej. Prosimy, abyś wprowadził informacje o karcie kredytowej, nawet gdy nie uległa ona zmianie. Podanie tych informacji spowoduje, że nasz system będzie ponownie próbował obciążyć Twoją kartę. Aby wprowadzić informacje o karcie kredytowej, zaloguj się proszę na swoje konto pod adresem https://adwords.google.com/select/. Wybierz zakładkę „Moje konto” i kliknij na link „Ustawienia płatności”. Twoje reklamy będą ponownie wyświetlane i zaczną gromadzić należne Ci opłaty, gdy tylko nasz system pomyślnie przetworzy płatności. Może to potrwać do 24 godzin od momentu podania szczegółów płatności. W sierpniu płatność odrzucono, załadowałem kartę, zalogowałem się na swoje konto AdWords, było nieaktywne, kliknąłem na link coś o nazwie "obciąż ponownie kartę". Na karcie zablokowano pieniądze, konto stało się aktywne, ale nigdy tych pieniędzy nie pobrano. Czekam już dwa tygodnie i nic. Przez ten czas dostaję maile j/w i mam nadal do zapłacenia dla Google sumę z sierpnia. Reklamy są normalnie wyświetlane. Wygląda na to, że zablokowali środki na karcie ale w ogóle ich nie pobrali. Dziwna sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulson Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 naprawdę nikt się z czymś takim nie spotkał? środki na karcie są zablokowane już od 2 tyg no i te maile od google odnośnie zaległości (już dostałem 3 sztuki) czemu google zablokowało środki a nie pobrało? moim zdaniem powinno zablokować a po kilku dniach pobrać $ karta w mbanku działa poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulson Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 środki na karcie zostały odblokowane dzisiaj kolejny 4 mail od google odnośnie zaległości wklepałem po raz 6 poprawne dane odnośnie karty kredytowej google nie chce obciążyć karty, nie chce pieniędzy a reklamy dalej wyświetlane i konto aktywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam Wszystko już działa. Zniżam cenę vouchera z 12 PLN do 8 PLN za sztukę. Proszę pisać na e-mail: gustawsolski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.