become Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 witam, szukałem w historii ale nie znalazłem żadnej konkretnej informacji na ten temat. a wiec po kolei mam linki: <a href="/podstrona1.php" title="Słowo1 słowo2 - podstrona 1">Podstrona 1</a> <a href="/podstrona2.php" title="Słowo1 słowo2 - podstrona 2">Podstrona 2</a> <a href="/podstrona3.php" title="Słowo1 słowo2 - podstrona 3">Podstrona 3</a> <a href="/podstrona4.php" title="Słowo1 słowo2 - podstrona 4">Podstrona 4</a> <a href="/podstrona5.php" title="Słowo1 słowo2 - podstrona 5">Podstrona 5</a> <a href="/podstrona6.php" title="Słowo1 słowo2 - podstrona 6">Podstrona 6</a> <a href="/podstrona7.php" title="Słowo1 słowo2 - podstrona 7">Podstrona 7</a> <a href="/podstrona8.php" title="Słowo1 słowo2 - podstrona 8">Podstrona 8</a> <a href="/podstrona9.php" title="Słowo1 słowo2 - podstrona 9">Podstrona 9</a> <a href="/podstrona10.php" title="Słowo1 słowo2 - podstrona 10">Podstrona 10</a> gdzie Słowo1 i słowo2 to są wyrazy do pozycjonowania np. Słowo1 = sklep słowo2 = internetowy czyli wszystkie tytuły linków zaczynać się będą od title="sklep internetowy - podstronaX" gdzie podstronaX to nazwa podstrony. Czy za coś takiego można dostać bana w google ? DDR Hosting linia profesjonalna od 199 zł netto rocznie, odnowienie domeny .pl - 79 zł netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Wiesz my nie odpowiadamy za to co robi Google i za co przyznaje bany. Z doświadczenia powiem jednak że imo na 100% bana za to nie będzie. Wierz mi Google ma za co banować stronki i nie przejmuje sie takimi pierdolami. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
become Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a czy tak tworzone title w linkach ma jakieś znaczenie dla pozycjonowania strony ? DDR Hosting linia profesjonalna od 199 zł netto rocznie, odnowienie domeny .pl - 79 zł netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Jakieś ma, ale znikome o wiele skuteczniej by było gdybyś slowo kluczowe dał jako anchor text. Pozdrawiam https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a jak nie możesz dać slowa kluczowego jako anchor-tekst to wstaw obrazek na którym będzie napisane to np. [mega hiper giga promocja!] a jako atrybut 'alt' tego obrazka już właściwe 'aparaty cyfrowe'... trochę po kozacku, ale jak się nie da inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.