Kabatus Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam, chciałbym postawić stronę wizytówkę firmy na szablonie: https://www.mageewp.com/ Zmodyfikować grafikę itp. Czy mogę użyć wersji free do takiego celu nie usuwając stopki / lub czy mogę ją usunąć? Niestety mój angielski leży na takim poziomie więc z tej stronki się nie dowiem odnośnie praw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 wew. paczki szablonu jest plik readme.txt a w nim: "Cordillera is a business theme which you can use to build homepage for individual or company with flat design." "The theme itself is nothing but 100% GPL v2(or later)." oraz na stronie np. https://www.mageewp.com/cordillera-theme.html Moim zdaniem: tam nie ma nigdzie napsiane, że linki muszą zostać + można komercyjnie InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabatus Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 hmmm ,,nie ma nigdzie napsiane, że można komercyjnie,, czy ,,można komerycjnie,,? Bo troszkę 2 znaczne zdanie Czyli można czy nie można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 + oznacza oraz czyli można komercyjnie no przecież "use to build homepage for individual or company" w tłumaczeniu to "wykorzystywać do budowania stronę dla osoby lub firmy" oraz licencja jest w 100% GPL (trochę poczytaj o niej) InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Czy mogę użyć wersji free do takiego celu nie usuwając stopki / lub czy mogę ją usunąć? Większość dobrych szablonów kosztuje paręnaście $$$, wiec chyba każą firmę stać na taki wydatek ? Kiedy w końcu zmieni się mentalność polskiego usera .... < pytanie retoryczne>.... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 @mojeprogramy.com, IMO rozwiązał problem, Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.