CrashXT Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wystał system, mówili: "O Paweł sprzedaje linkora", na to Paweł: "Nie, nie, nigdy, to nie ja, nie ..." i co? Info o tym, że system sprzedany? Czy byłem w linkorze dla Pawła? Dla Pawła mnie nie było Teraz może dodam kilka stron Ale jest rzeczą oczywiste, że to kłamca, skoro zastrzega, że nie sprzeda, że tylko szuka wspólnika by razem rozwijać, a teraz sprzedaje i mówi, że od 6 miesięcy nowy właściciel się wdraża to ... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Dzisiejszego pięknego poranka wchodzę na FTP mojej strony i zaczynam coś zmieniać. A tu error - plik się nie nadpisuje.Okazało się, że nie ma miejsca na serwerze... Jak to, myślę? Przecież to niemożliwe. Okazało się, że system linkorn przez ostatnie 5 miesięcy działania zgromadził w katalogu orn2/data/ jakieś 200 MB danych w postaci plików tekstowych o rozszerzeniu .orn Ilość miejsca zajmowanego przez te pliki jest mi dokładnie jeszcze nie znana, ponieważ pisząc tego posta w tle usuwają się kolejne pliki z katalogu orn2/data. Jestem lamą, dziękuję dałem się zaspamować na własnym serwerze :/ Ja korzystam z linkorna od samego początku kiedy był jeszcze w fazie beta, nigdy nie miałem problemów z rozrostem plików w katalogu orn2/data. Dla osób z dupnymi serwerami gdzie linkorn nie jest w stanie usuwać starych plików z róznych przyczyn istnieje taki plik jak kasowanie.php właśnie w tym katalogu. Wiedział byś o tym jak by ci się chciało trochę poczytać na temat linkorna. faq, forum itp. Przykład: https://www.linkorn.pl/FAQ/2.html poczytaj w uwagach Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 cos jest nie tak z rejestracja nowych uzytkownikow nie przychodzi mail aktywacyjny Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek121 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 instalował ktoś linkorna na wordpress-ie ? Ja próbowałem chyba już na wszystkie sposoby a i tak pisze , że zła instalacja . Ma ktoś jakieś wskazówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 cos jest nie tak z rejestracja nowych uzytkownikownie przychodzi mail aktywacyjny A nawet jak by przyszedł to nie dokończysz konfiguracji nowo wprowadzanych linków. Coś się zepsuło (albo ktoś coś zepsuł) a admin zapomniał wziąć ze sobą na urlop kompa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dodałem ostatnio chyba z 5 czy 6ć wordpressów z różnych serwerów i nie miałem problemów. Jeśli pisze że system jest nie zainstalowany to znaczy, że coś źle zrobiłeś lun korzystasz z jakiegoś dziwnego hostingu. Wstaw linki w footer.php i powinno działać. Jeśli nie działa pisz na forum linkorna. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 zmiana wlasciciela i od razu jeden wielki bajzel Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 przelewy nie dochodzą - kontaktu brak - na forum nie można dodać postu - wysłanie maila za pomocą formularza ze strony - brak odzewu - linkorn chyba już umarł, albo jego admini, szukając innego kontaktu zauważyłem stronę (tej firmy, która przejęła) poligraficzną - wkrótce tu będzie serwis dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 system padl ja naprzyklad nie moge zalozyc nowego konta kontakt z adminami nowymi oczywiscie jest zerowy Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a moze zablokowali CI IP i dlatego masz problem - mi system działa i linki przydziela wiec nie wiem o co CI chodzi Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 oto mi chodzi ja na przyklad nie moge zalozyc nowego konta sprawdze na innym IP by obalic twoja teorie Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 no i trzeba sie brać z systemu - a wydawał mi się super Jaki polecacie? (Mam bardzo dużo linków) Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 e-weblink.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Link vault? Linkorn dostał zadyszki, nie przydziela linków w ogóle, to chyba już jazda w dół sie zaczęła. Adminów wywiało, jeszcze trochę to sie pokręci rozpędem i zacznie się gwałtowny odpływ stron z systemu. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jeszcze raz pisze, że ja nie mam problemu z dodawaniem i to zarówno na preclach jak i jakichkolwiek innych skryptach. Jeśli jest to prawdziwy problem a nie gówniarska próba oczerniania innego systemu piszcie na forum linkorna bo tam jest jego support. Co do e-weblinka to coś się mocno on sypie ostatnio i jeśli są problemy już na początku to co będzie gdy stron przybędzie kilkukrotnie ? Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.