smx Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Szukam skryptu/narzędzia do automatycznego pobierania danych z Google Keyword Planner (najlepiej obsługującego logowanie przez proxy z wielu kont). Niestety oprócz rozwiązań onlinenowych niczego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Czyli rozumiem, że te wiele konto posiadasz do logowania w Google ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smx Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Czyli rozumiem, że te wiele konto posiadasz do logowania w Google ? Tak chodzi o pobieranie z kilku kont Google, bo są limity pobierań na jedno konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Nie sprawdzałem, ale jeśli cała operacja polega na wyklinaniu tak jak user, to pewnie zenoposter i odpowiedni szablon/ny, to załatwią... i już niebawem TurboSerp. Jeśli zatem nie znajdziesz rozwiązania, to zgłoś się do mnie po świętach. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.