adby Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Ja mam do Was wszystkich takie jedno pytanie, co można zrobić z domeną igoogle.pl? Czy zbudować na niej jakiś serwis o wyszukiwarkach? A może katalog stron? Czy? No sam nie wiem co... Hm... Pewnie usłyszę sporo odpowiedzi typu "Nikt Ci nie powie co zrobić z taką domeną, jest Twoja więc sobie coś wymyśl" Ale głównie oczekiwałbym jakiś podpowiedzi i rad Słowo: Wyszukiwarki jest najczęściej wyszukiwanym słowem w wyszukiwarce onet.pl, więc myślę że ta domena jest na czasie i można zrobić coś ciekawego i zarobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 możesz z na zrobic dokładnie to samo co z innymi domenami z serii costam-google.pl STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Czyli co konkretnie? Bo jakoś się nie spotkałem z takimi stronkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Stwórz własny portal pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Stwórz własny portal Czy chodzi Ci o coś takiego jak np. lol24.pl ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 słowo: Wyszukiwarki jest najczęściej wyszukiwanym słowem w wyszukiwarce onet.pl nie jest az tak dobra fraza a bardzo konkurencyjna - nie warta zachodu a masz wogole jakis traffic ? ludzi ktorzy wpisuja ten adres przez pomylke ? Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 No narazie nie mam bo dopiero co kupiłem tą domenkę i się zastanawiam czy warta jest ona zachodu czy ją lepiej sprzedać na allegro, bo posiadam do kompletu też domenki iyahoo.pl oraz imsn.pl Szczerze mówiąc to nie wiem co z nimi zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Troche pozno pomyslales co mozna z nimi zrobic Zawsze mozna postawic na tym sensowny katalog Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Hehe no wiem Nie mogłem jednak o tym wcześniej pomyśleć bo jeszcze ich nie posiadałem Hm... a katalog... dobra rzecz A przemawia za tym jeszcze jeden argument, taki że nie posiadam jeszcze katalogu swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Zrobic ladny katalog, dopracowac skrypt do wlasnych potrzeb, zdobyc dobry PR, dbac aby nie bylo spamu i mozna wrzucic mozliwosc sprzedazy linkow oraz platne dodawanie stron. Przykład -> https://www.pollinks.org.pl/ Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Hm... może i racja, ale największym problemem będzie chyba zdobycie dobrego PR P.S. Jaki skrypt katalogu polecacie? Bo mi się podoba taki jak na https://web.katalog24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 zrób własne forum o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 <lol> A wchodziłbyś do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Powraca pozy****nie.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Powiem Ci szczerze: na Twoim miejscu pozbył się tych domen, sprzedałbym, jeżeli byłby kupiec. Nie uśmiechałaby mi się perspektywa gdzie w przyszłości np. google żądało by ode mnie zamknięcia tu: igoogle.pl. Mimo, iż jest to perspektywa całkiem odległa, to wydaje mi się, że może być całkiem realna. pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.