Mion Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Chcę zmienić na VPS ale gdzie?Hmmm wybór jest duży Jak przenieść stronę na inny serwer tak aby obyło się to nieodczuwalnie dla klientów? Najlepiej w głębokiej nocy. Natomiast jak - powiem Ci, że twoja baza jest duża proste wgranie z phpmysqladmin odpada, plików masa, wiec jak się na tym nie znasz sam tego NIE zrobisz. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewon7 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Hmmm wybór jest duży Dlatego też poprosiłem was o pomoc w wyborze Najlepiej w głębokiej nocy. Natomiast jak - powiem Ci, że twoja baza jest duża proste wgranie z phpmysqladmin odpada, plików masa, wiec jak się na tym nie znasz sam tego NIE zrobisz. Nawet do głowy mi nie przyszło, żeby to robić samemu. Z zasady rzeczy na których się nie znam zostawiam specjalistom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dlatego też poprosiłem was o pomoc w wyborzeW minionym ustroju sprawa była by prosta, bo była by jedna oferta i to pewnie jeszcze na kartki Teraz jest za duży wybór ofert by je wszystkie kolejny raz wypisywać... ale myślę, że w Twoim wypadku dobrym wyborem będzie skorzystanie z oferty/hostingu: Ja bym proponował vps'a z DirectAdminem, 50GB na dyskach SAS na pliki i 15GB na SSD pod MariaDB, min. 2 dedykowane core'y i 4GB ramu. Po więcej informacji zapraszam na PW. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Polecam netdc.pl, bezawaryjni, bok 24h/7, zadzwoń dopytaj, podpowiedzą i sami przeniosą wszystko uruchomią. Mają też serwery VPS z pełną administracją w bardzo atrakcyjnych cenach i żadnych zmartwień, mam tam kilka temu polecam. Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Moim zdaniem hosting z górnej półki: https://www.iq.pl/oferta/hosting/fakt, nie znamy realnego obciążenia. Ale przy tym ruchu co piszesz (kwestia jeszcze jak booty śmigają) - to któryś z pakietów z tego linka powinien spełnić Twoje oczekiwania. https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewon7 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dziękuję wszystkim za rady i sugestie. Chwilowo zatrzymałem się na propozycji swits.pl. Zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitMe.pl Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witamy Serdecznie!Jeżeli nie podjął Pan jeszcze ostatecznej decyzji, myślę że warto byłoby spojrzeć na naszą ofertę.Z czystym sumieniem mogę polecić pakiet DA-SSD1 bądź DA-SSD2, dostępne pod adresem: https://hitme.pl/hosting-dedykowany/W przypadku usługi DA-SSD2 otrzyma Pan wydajny i stabilny serwer dedykowany, działający na macierzach RAID opartych o dyski SSD, dzięki czemu nawet przy takiej liczbie produktów w Pańskim sklepie, serwis będzie działał prawidłowo.Zapewniamy 99,9% dostępu w skali roku, przez co nie musi się Pan więcej obawiać o stratę klientów. Wraz z jakością idzie także cena, w przypadku rozliczenia rocznego przysługuje 50% rabat na dany pakiet (dostępne od DA-SSD2).W ramach usługi zapewniamy także pełną administrację nad serwerem, a co za tym idzie - będzie mógł Pan w 100% skupić się nad rozwojem sklepu, gdy my zajmiemy się stroną techniczną. W przypadku zainteresowania lub pytań prosimy o kontakt pod adresem biuro@hitme.pl lub bezpośrednio na PW. Ceny zawierają 23% VAT. Dane rejestrowe firmy: HitMe.pl ul.K.Porębskiego 64/22 80-180 Gdańsk NIP: 879-248-70-67 REGON: 340405340 www.HitMe.pl Znajdziesz u nas ofertę Serwerów VPS, VPS z administracją. Szybki i Tani Hosting www z NVM SSD, Hosting WordPress - LiteSpeed, LsCache oraz ochrona Malware.Expert Oficjalny rejestrator Domen, tanie certyfikaty SSL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 www.HitMe.pl 3 lata temu to były najgorsze maszyny świata i takaż sama obsługa. Miejmy nadzieję, że teraz jest super Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 @Konik Widzę, że wszędzie utrzymujesz niski poziom merytoryczny swoich postów Przynajmniej jesteś konsekwentny Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Co masz na myśli ? Nie bardzo rozumiem. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.