kroku Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Witam Kiedy są aktualizacje LINK POPULARITY??? Nie wiem skąd tak moja strona znalazła sie tak wysoko w Googlach, wczoraj to było 7.miejsce na hasła 'zaklady bukmacherskie' i 5 na 'zaklady', a dziś 10.miejsce ,bo zmieniłem plik index.html , również na te same hasła. POSIADAM kilka odnośników do moich stronach, ale Google jeszcze tego nie zaksięgowalo??KIEDY BĘDĄ AKTUALKI Linków?? I jaka komenda słuzy do sprawdzania linków: czy taka?? link:https://mojurl.info/ ?? Pozdrawiam i dzięki za pomoc licze na Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Witam Smile Kiedy są aktualizacje LINK POPULARITY??? ostatnia aktualizacja byla pare dni temu - poczytaj forum 8) ogólnie rzecz biorac to ze masz kilka linków nie znaczy ze zaindeksuje Ci je od razu, ja np. spodziewalem sie ok 1000 linków a zaindeksowalo mi 40... na to trzeba czasu I jaka komenda słuzy do sprawdzania linków:czy taka?? link:https://mojurl.info/ ?? dokladnie taka wczoraj to było 7.miejsce na hasła 'zaklady bukmacherskie' i 5 na 'zaklady', a dziś 10.miejsce ,bo zmieniłem plik index.html google lubi diametralne zmiany, konkurencje masz nawet mala, wiec to moglo wystarczyc zeby chwilowo Twoja pozycja sie tak poprawila, pozdrawiam! Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Jednak na hasło "zakłady" nie znalzałem Twojej strony a przy frazie "zakłady bukmacherskie" jesteś koło 280-tej pozycji. Myślę że warto abyś skupił się teraz na pozycjonowaniu właśnie tego hasła i frazy. - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroku Opublikowano 28 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 ale ŹLE WPISAŁEŚ, zaklady bez ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Hm. Ja szukam wszystkiego w google z ogonkami.. większość ludzi też :-) usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 zaklady bez ł to slowo kluczowe ma taka sama wartosc co "sęx" :mrgreen: Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 ja ostatnio myslalem ze z angielskiego optymalizacja to search engine optimalization a jest search engine optimization... fajnie by bylo Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.