Buncol Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Przez ok miesiac zajmowałem 1 miejsce w wp na dwa słowa kluczowe. Pozniej strona odnotowała nagly spadem na odlegle pozycje. Czym to moze byc spowodowane ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Zostałeś przykładnie ukarany za marnowanie czasu na "pozycjonowanie" w WP. Naprawdę tak ci żal? Zdradź jaki % wejść z tego miałeś?. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Nie poswiecalem czasu na pozycjonowanie w wp : ) Jedyny czas jaki poswiecilem to na dodanie wpisu do ich katalogu. A co do wejsc z wp.pl to bylo ich niecale 10 % Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 To sporo. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 to teraz czas dla innych aby tez byli na 1 miejscu. Ja po zmianie algorytmów nie rozumiem wyników tam zawartych i w sumie juz dawno nie patrzyłem gdzie sa moje stronki i do dzisiaj nie wiem co zrobic aby wskoczyc wyzej.. Oj sprawdziłem od miesiąca się chyba nic nie zmieniło. Tak jak jedna domena z jej subdomenami zajmuje prawie 50 % pierwszej 20 tak nadal jest. a 10% to rzeczywiscie sporo wejsc. Szkoda jednak to stracic ale nikt ci nie powie co zrobic aby to wrocilo, gdyz chyba nikt nie wie jak dziala dzisiaj WP> Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Przed zmiana algorytmu mialem cos miedzy 10 - 20 pozycja. Po zmianie caly czas na pierwszej pozycji. Teraz nagly spadek, chyba nawet poza piersza 30 : / Ale moze po pewnym czasie ponownie wskoczy na pierwsza pozycje Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 a mówiła mi matka nie odzywaj sie i mam za swoje nagle moja strona z wp znikła nie ma jej w katalogu istnieje ale w szukajce jej nie ma choc zaczela sie piąc i juz na 3 hasła była w pierwszej 20. czyzby ktos w onecie stracil prace i przeszedł do wp mam nadzieje ze nie a jednak musiałem co nieco powiedziec ide pisac meila co sie stało Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_o Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Znikła, czy zniknęła ? Z wp tak jest. Przez dobre 1,5 miesiąca na dwa różne hasła 1 i 2 miejsce. Teraz nie ma ich na pierwszych stronach. Wygląda na to, że raz uwzględniają swój katalog, innym razem nie. Wróci znowu.. i znowu zniknie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 nie chodzi o to iż spadła z wyników bo to stalo się juz dawno po zmianie algorytmu teraz wrocila do łask do pierwszej 10 i nagle bach nie ma jej nawet po wpisaniu domeny w róznych konfiguracjach a w katalogu jest (przynajmniej chodzi o mnie) w sumie wejsc i tak i tak było z tego mało ale kazde wejscie to moze byc kleint i dlatego nie wiem co jest grane. czekam teraz czy mi odpowiedzą co sie stało czy oleją. Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 ehh, gdzie się podziały te czasy w których z WP można było niezłą kaskę wyciągnąć STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 bezpowrotnie mineły moja stronka znowu jest w indeksie ale nie wiem gdzie w wynikach na hasłach (KOSMOS) czyzby meil cos zdziałał ale odpowiedzi jak nie ma tak nie ma Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fugazi Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Mnie najbardziej irytuje fakt, ze wieki trzeba czekac az laskawy robot wp zaindeksuje cos wiecej niz glowną stronę , czy marne kilka podstron nieraz duzego serwisu. To tutaj juz onecik jest zdecydowanie bardziej przyjazny. ________________________________________________ Sklep z winami, dobre wino,wina europejskie oraz katalog budowlany Kominki, piece, wkłady kominkowe, kominki - akcesoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.